Жена хуманог срца помогла хиљадама људи, а она водила највећу борбу: Тамара је дете добила у 42. години, а ОВАКО говори о мајчинству

Водитељка познате емисије “С Тамаром у акцији” која је осмишљена с циљем да помаже угроженим породицама које нису у доброј финансијској ситуацији, живе у лошим условима и сл. Реновирала је домове хиљадама породица у Србији, а мало ко зна да се иза насмејане и веселе жене која свима помаже, крила особа која води борбу за потомство. 

У 42. години водитељки се остварила ова највећа жеља и она је постала мајка девојчице којој су дали име Лена. 

Тамара је о својој борби да се оствари као мајка отворено говорила, а неретко је истицала да су јој позитивне вибрације људи којима је, са својом екипом, помогле и те како помогле да затрудни и да све буде у реду.

Tamra Grujić
Тамра Грујић / Извор: М. М./АТАИмагес

– Мислим да је све ово што смо екипа и ја радили, мени на неки начин Бог вратио. Начин на који сам остала у другом стању у овим годинама… Начин на који сам изнела трудноћу… Ти силни људи којима смо помогли и они који су нам желели добро, мислим да се то на такав начин враћа – изјавила је Тамара једном приликом за “Hello”.

Tamara Grujić
Тамара Грујић / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

– Вук и ја дуго смо желели да постанемо родитељи, а откад смо почели да радимо на терену, имала сам у виду да ћу једног дана, боже здравља, бити у другом стању. Зато сам одмах почела да смишљам како ћемо ми, као екипа, тада функционисати. На крају сваке сезоне снимали смо неколико емисија унапред. Ове зиме, Вук и ја видели смо да имамо довољну залиху да на пролеће, без оптерећења с те стране, одемо на вантелесну оплодњу. Рачунајући да ће то бити за пар месеци, били смо потпуно опуштени. Баш у том периоду Бог нас је погледао и ја сам, потпуно природно, остала у другом стању – испричала је она за “Story” једном приликом.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Dobre vesti iz Novog Pazara! Lekari učinili herojsku stvar za bebu (1) koja je pala sa zgrade

Dete staro 18 meseci  primljeno je sa teškim povredama glave i gornjih ekstremiteta. – Borili …