"Желео сам и нудио се да присуствујем… нису ме позвали" Председник Вучић о расправи о литијуму и одбијању дела опозиције да се суоче са њим

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствује отварању обилазнице око Горњег Милановца. Овом приликом се обратио окупљеним медијима и осврнуо се на многе акутелне теме.

Једна од најважнијих јесте питање литијума, те је он коментарисао чињеницу да представници дела опозиције не желе да он присуствује расправи, упркос томе што је он изразио жељу и спремност да учествује.

– Нису ме позвали, рекли су да не желе моје присуство. Чезнуо сам, желео и нудио се да присуствујем. Посланици који су тражили расправу о литијуму су рекли не, не, не, муцајући, само да не будем присутан. Пошто аргументе немате, они нису хтели и не желе моје присуство. Спреман сам увек да дођем кад ме позову и увек ћу да их победим озбиљношћу, аргументима, одговорношћу. 

Чекам аргументе од неких других. Када сам обављао разговор са представницима Рио Тинта, оптужили сте ме како сам се бахато односио према челницима Рио Тинта, па никако да се договрите да ли сам бахат или радим за њих – рекао је председник Вучић.

Србија Данас/Курир

Izvor: Srbija Danas

Check Also

3 horoskopska znaka prevazilaze prošlost 8. oktobra 2024: Izlečiće svoje srce od gorčine i krenuti dalje

Horoskop predviđa da će 3 znaka Zodijaka prevazići prošlost i izlečiti srce od ljbavnih bolova …