Ево шта стоји иза псовања дечка на аеродрому – Снежана Ђуришић први пут проговорила о скандалу на аеродрому

Фолк певачица Снежана Ђуришић присуствовала је вечерас концерту у Београду, који је био посвећен преминулим колегама Мерими Његомир и Цунету Гојковићу. 

Том приликом, прокоментарисала је и недавни скандал везан за њеног емотивног партнера, гинеколога Вању Милошевића.

koncert
концерт / Извор: СЕМУС

– О свађи са Вањом? Идемо даље… – рекла је Снежана прво, не желећи да прича на ту тему, али се мало потом предомислила.

– Знате како, свако се свађа! Ко се не воли, тај се и не свађа! Спремам концерте сада, продали смо све, биће то једна добра поп-фолк журка. Не препуштам ништа случају. А приватно то, та нека питања, то није примерено да ме питате сад – јасна је била.

– Вању ћу ја увек сама да споменем, нормално, а што се свађе тиче све сте већ објавили, ничег новог нема – рекла је потом певачица.

Скандал на аеродрому

“Губи се из мог живота”, викала је певачица Снежана Ђуришић свом момку гинекологу Вањи Милошевићу пред пуним паркингом београдског аеродрома, пренео је “Блиц” са лица места пре само неколико дана. 

Снежана није марила за то што камере стоје испред ње, јер је била понижена када је њен партнер оставио саму испред лифта на очиглед свих и брзо корачао не би ли их неко видео заједно.

Све се десило на београдском аеродрому “Никола Тесла”.

Наиме, недеља је дан када се бројне јавне личности враћају са наступа широм региона, те је наша екипа дочекала и певачицу Снежану Ђуришић. Певачица се није враћала сама, већ је са њом био и њен партер гинеколог Вања Милошевић, са којим је певачица осам година, али и још једна особа.

Ипак, овај долазак није протекао мирно већ је нервоза певачице ескалирала из секунде у секунд када је њен партнер одлучио да иде испред ње, а не руку под руку са њом, те је она ишла одвојено са младићем који је био са њима. Вања је ушао у лифт док је Снежана чекала следећи.

Приликом изласка из лифта, Ђуришићева је ишла за Вањом док му је понављала да је сачека, за шта он није марио много, што је певачицу додатно изнервирало. Ишла је за њим, док је он корачао ка аутомобилу и понављала му је “стварно је страшно”, док је показивала руком према њему, а када се приближила колима дала је кофер пријатељу и рекла:

– Па, ето, шта је било. Са мном неће моћи. Све ти ј****, хоћу да се покупиш и губиш из мог живота! То неваспитање… – драла се Снежана, док јој је особа која је била са њима рекла да спусти лопту због медија, а она је нервозно одговорила:

– Шта немој пред њима, па они су видели да ја излазим из другог лифта. Видећеш да ће све да се види – рекла је Снежана, након чега је ушла у аутомобил, а њихова расправа и даље је трајала те су се упутили ка породичном дому.

snežana-đurišić
снежана-ђуришић / Извор: Србија Данас

 

Блиц/Нина Денда


Izvor:Srbija Danas

Check Also

“Cilj nam je da se naše pesme slušaju porodično u kolima”: Koncert grupe THCF NAKON 20 GODINA u Beogradu, kako će izgledati spektakl, ali i novi album saznajte u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” večeras od 21:30 na Blic TV

Zabava Grupa THCF najavila novu pesmu u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” Blic 11. oktobar …