Душица Јаковљевић више не личи на себе – променила свој изглед: Можете ли да препознате познату водитељку?

Душица Јаковљевић, заштитно лице телевизије Пинк, још једном је показала своју спремност за експериментисање са изгледом, посебно када су у питању промене фризуре. Водитељка, позната по својој храбрости да мења боју и дужину косе, овог пута отишла је корак даље и на свом Инстаграм профилу поделила снимак своје најновије трансформације. 

На снимку, Душица поносно показује своју нову, несвакидашњу фризуру, али пре свега необичну боју косе. 

Наиме, Душица је офарбала косу у розе боју. 

Ова промена није случајна, јер је розе боја позната као заштитна боја телевизије на којој Душица ради годинама. Како би употпунила целокупан ефекат, на снимак је додала филтер са наочарима са ружичастим стаклима, који додатно наглашава тематику. Као музичку подлогу за видео, Душица је изабрала препознатљиву тему из филма “Пинк Пантер”, коју је компоновао чувени Хенри Манцини. Тиме је спојила симболику и естетику на начин који привлачи пажњу њених пратилаца.

Dušica Jakovljević
Душица Јаковљевић / Извор: Инстаграм printscreen/dusicajakovljevic

Такође, на енгелском језику је написала поруку: “Офарбајте цео свет у розе”  

У својој објави, Душица је таговала Милицу Митровић, главну и одговорну уредницу забавног програма на Телевизији Пинк и супругу Жељка Митровића, чиме је јасно ставила до знања да је ово њена посвета телевизији којој је остала лојална дуги низ година. Њена одважна промена фризуре наишла је на бројне реакције и коментаре на друштвеним мрежама, а фанови су одушевљени њеним смелим потезом.

Dušica Jakovljević
Душица Јаковљевић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Шта симболизује розе боја?

Розе боја је често повезивана са емоцијама попут љубави, нежности и саосећања. Она симболизује благост, романтичност и емпатију, често се повезује са осећајем смирености и мира. Розе се такође сматра бојом наде и оптимизма, јер асоцира на свежину, обнову и нови почетак. Као комбинација страсти црвене боје и чистоће беле, розе боја носи са собом енергију, али и баланс, стварајући осећај топлине и пријатељства. У западним културама, она се често везује за дечји невини свет, али и за нежност и брижност мајчинства.

Розе боја има и своју модерну симболику, која се често користи у маркетиншким и медијским контекстима. У последњим деценијама, она је постала симбол позитивности и отворености, а уједно и симбол бунта и оригиналности, поготово када се користи у неочекиваним ситуацијама или на начин који одудара од традиционалних схватања. Коришћење розе боје у брендирању, као што је случај са Телевизијом Пинк, може сигнализирати храброст и спремност да се пређе граница конвенционалног. Ова боја привлачи пажњу и даје утисак приступачности, али и посебности, јер носи са собом осећај модерности и индивидуализма.

Dušica Jakovljević
Душица Јаковљевић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Има теорију за мршављење

Иначе, душица је неедавно открила како је смршала

– Не једем. Мршавим на два дана. Било је стресног периода. Имам и теорију – ако размишљаш да си мршав, онда си и мршав. Неко каже да сам претерала – јасна је водитељка.

– Сви ме питају “како и када” стижем. Мало сам се уморила. Жељко (прим. аут. Жељко Митровић) ми је рекао: “Нема више спавања”. Водим два ријалитија и две емисије, и ко зна шта још следи. Жељко зна да ја то могу. Он верује у  мене – истакла је Јаковљевићева.

О приватном животу није желела пуно да дискутује, али је открила да због посла нема времена за приватне обавезе, те да је потпуно фокусирана на каријеру. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Lijam je dobio mejl, a onda je divljao u foajeu hotela pre smrti": Žena je videla poslednje pevačeve trenutke i veoma su uznemirujući

Lijam Pejn je primio mejl zbog kojeg je razbesneo i razbio laptop samo nekoliko minuta …