Драгана Мирковић је најсрећнија мајка: Оно што јој је приредила кћерка Мануела – једном речју

Деца Драгане Мирковић, Марко и Мануела Бијелић, иако им је мајка једна од највећих звезда овог поднебља не живе под светлима рефлектора.

Они су изабрали да се не експонирају превише, али овог пута кћерка познате певачице се обратила мајци емотивним речима. 

– Срећа је имати добру мајку. Праву мајку. Узора. Пуну поштовања. Љубави. Подршке – објавила је млада Мануела, што је одушевило певачицу, па је тај стори поделила на свом профилу. Све то су пратила и два емотикона – срце и молитва, односно захвалност. 

Stori
Стори / Извор: Инстаграм/принтсцреен/манубијелиц

Син и кћерка су највећа подршка Драгани Мирковић

Драгана Мирковић је недавно говорила да су јој управо син и ћерка били највећа подршка након развода и тешког периода. 

– Клинци су дивни, иако нису више клинци, али ја то увек тако кажем (смех). Они су одрасли људи, јако добри и привржени, паметни и нормални, захвална сам им на томе што су увек уз мене и што ме толико воле. Морам да кажем да су обоје препоносни на своју мајку, а то је мој највећи успех који могу да добијем – рекла је Драгана недавно.

Dragana Mirković sa decom
Драгана Мирковић са децом / Извор: Инстаграм/принтсцреен/драгана_мирковиц

Деловање деце Драгане Мирковић у јавном свету

Иако су све чешће тема медијских наслова, Драганина деца Марко и Манулеа остали су при ставу да се не појављују пред камерама, а у томе имају њену апсолутну подршку. 

– Нису променили мишљење, посебно ћерка рекла је себи: „Зашто сам и на три месеца отворила Инстаграм, сад сви знају како изгледам“. Она није у том фазону, Марко је ипак мушкарац, отреситији је и има отворен профил. Почео је чак и бизнис да укључује кроз тај свој профил, па чак морам да похвалим моје дете. Помогао је једном дечку који му се обратио на Инстаграму, њему је била потребна помоћ, а ја нисам имала појма да је то урадио. Послао је новац који је сам зарадио, није тражио од нас, они су само нормална деца. Када човек има нормалну децу, он је срећан, најсрећнији на свету – поносно је истакла певачица једном приликом.

Dragana Mirković sa decom
Драгана Мирковић са децом / Извор: Инстаграм printscreen/dragana_mirkovic


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Осуђен прогонитељ Наташе Беквалац: Да ли је ова казна адекватна након претњи убиством?

Њему је суд укинуо и притвор.  Тужилаштво је прво било предложило меру обавезног лечења и …