Да ли ће Золин план успети? Дошао у Пинков студио, јасних намера: Миљана Кулић није свесна шта се дешава напољу

Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола поново су у центру пажње медија, а овога пута поводом  трудноће популарне ријалити звезде. Иако је Миљана објавила да чека дете са Золом, последње информације из ријалитија “Елита” сугеришу да је донела тешку одлуку да прекине трудноћу и да ће подвргнути аб**тусу у наредна два дана.

Овај развој ситуације изазвао је бројне реакције, а посебно је занимљиво како се Лазар поставља као отац, изражавајући снажан противљење абортусу и жељу да постане отац. У разговору са водитељем Јоцом Новинара у емисији “Питам за друга” на Ред ТВ, Зола је отворено говорио о својим осећањима и критикама које су се појавиле, укључујући и оптужбе од Миљанине мајке, Марије Кулић, која га је оптужила да је имао материјалне мотиве за то што је с Миљаном.

Да ли си ти са Миљаном чврсто стао уз то прављење детета, јер је било прича да циљано улазиш у све то како би видео материјалну корист?

Марија је стално говорила како плански улазим у све то због финансија а поставља се питање шта ти госпођо радиш која свесно узимаш паре од ћерке већ 10 година а сматраш да има много дијагноза. Желим само да кажем да сам против або**уса и знам . Нисмо циљано правили дете али ја сад искрено не бих давао томе на значају јер је сад дошло до момента кад није прича за то. Сада је битно да изгура трудноћу, ми смо провели много времена заједно и заиста нисам циљано то направио јер имамо заједничку прошлост -додао је Зола.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Кад си се последњи пут чуо са Маријом Кулић?

Пре неких 4-5 дана тад је и Миљана присуствовала позиву. То је било након дрвета мудрости кад је ушла у Елиту. Она је ту упетљала прсте и ја мислим да она има највећи страх због њиховог новчаником, она мисли да бих ја манипулисао дететом зарад пара што је лаж, не кажем да сам цвећка али мислим да је она све најгоре радила како не би дошло до тога. У том нашем разговору се она бојала да не би било како треба али ако су доктори рекли да је све океј не знам због чега би аб**тирала. Последњи пут кад смо се чули ми је причала о свим компликацијама и наводило је ка томе да ће се десити нека катастрофа кад буде требала да се породи. То је незгодна ситуација јер не знам како да реагујем у том тренутку кад ми она износи само ризик и последице о тој трудноћи. Искрено ја немам потребу да узимам било чији новац, рекао сам само да стојим уз то и нисам неко ко подржава њен аб**тус и не знам због чега Марији одговара да стално говори о неким негативним стварима. Марија се навикла на велике паре и онда кад идеш стално на море и летовања наравно да не желиш то да изгубиш, мени је то болесно јер је она мене стално оптуживала за неке ствари -одбрусио је Зола.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Миљана Кулић је оввих дана била код лекара, Марија је била са њом. Сви су помислили да је била на киретажи и данас је на радију рекла да има 8 сати да размисли да ли ће аб**тирати. Каква је твоја реакција на све то?

Добро сам, није ме било неко време у Србији и заиста сматрам да сам дужан да се обратим народу због свих прича и дешавања која се тичу мене. Ја ћу да поновим оно што сам рекао и њој у говорници и у току приватног разговора у говорници, треба да се опусти и да не размишља о неким стварима. Људи причају како сам ја рекао да не желим да се дете роди што није истина јер се ја нисам чуо са њом од како је ишла код доктора. Она и ја се никада нисмо чули да је она била у болници, она је то слагала а још већа је лаж да сам ја то рекао. Кад смо се чули пре тога у приватном позиву рекао сам јој да стојим уз њу и да сам увек да се она породи, какав год ја однос имао са њом то је небитно, када је у питању дете ја ћу увек стајати уз њега. Ја сам је питао због чега је слагала да сам рекао да аб**тира она је рекла да жели себе да опере код народа, није ме толико изнервирала са тим стварима колико са неким другим лажима -рекао је Зола.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Огласио се Voyage – После извесног времена српски трепер поново у жижи интересовања: „Нисам ово очекивао…“

АКОН-ов долазак је већ изазвао огромно интересовање медија и фанова широм региона, али додатни хајп …