Да ли су Стеван Секулић и Александра Бурсаћ најлепши младенци наше естраде? Један детаљ одушевио све

 Певачки пар Александра Бурсаћ и Стеван Секулић данас је стао на луди камен, а венчању присуствује велики број познатих личности из света музике и забаве.

У прелепом амбијенту новосадског ресторана, младенци су се појавили са осмесима на лицима, спремни да започну нову етапу свог заједничког живота.

Александра је заблистала у раскошној венчаници са дубоким деколтеом и дугачким шлепом, док је њен изабраник, Стеван, изгледао елегантно у свечаном црном оделу. Њихов долазак у ресторан био је испуњен радошћу и узбуђењем, а пар је испозирао окупљеним фоторепортерима, показујући срећу која их испуњава.

Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić
Александра Бурсаћ и Стеван Секулић / Извор: АТА Images/Antonio Ахел

Уочи свадбеног дана, Александра је поделила са својим пратиоцима на друштвеним мрежама да је веома узбуђена и да не зна да ли ће успети да уопште заспи ноћ пре венчања. Њено узбуђење није изостало ни на самом венчању, где су љубав и срећа били у ваздуху, а сви присутни једва су чекали да прославе овај посебан тренутак с младенцима.

Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić
Александра Бурсаћ и Стеван Секулић / Извор: АТА Images/Antonio Ахел

Међу гостима су се нашли познати певачи попут Бане Мојићевића, Милице Тодоровић, Сашка Николића, Биљане Сечивановић, Петра Митића, Иване Павковић, као и Милан Динчић Динча и Дејан Матић.

На улазу у салу госте је дочекивао занимљив постер који је најављивао тему свадбе – боксерски меч између младенаца. Овај оригинални концепт додатно је допринео веселој атмосфери.

Просидба у Дизниленду

Популарна певачица Александра Бурсаћ доживела је бајковити тренутак када ју је њен дечко певач Стеван Секулић запросио у чаробном окружењу Дизниленда. На овај начин, Александра је доживела остварење сна многих девојчица а то је да, када одрасту, буду запрошене у “чаробној земљи” која отелотворује вољене ликове и заплете из познатих америчких анимиринаих филмова Волта Дизнија.

Александра није могла да сакрије срећу јер је верена, па је одмах показала веренички прстен.

 

Љубав се родила у кафани

Љубавна прича певачице Александре Бурсаћ и њеног супруга Стевана Секулића почела је на неочекиваном месту – у кафани. Како Александра каже, тог вечера није била расположена за излазак, али судбина је имала друге планове. “Цео дан сам вагала да ли да изађем те вечери или не. С једне стране, више ми се ишло у кревет, али ме је нешто натерало да се средим и одем. То ми је била једна од најпаметнијих одлука у животу”, прича она, са осмехом се сећајући тог судбоносног тренутка.

Александра открива да су на почетку седели окренути леђима једно другом, па се нису одмах приметили. Ипак, судбина је одрадила своје. “У неком тренутку је Стеван устао да отпева песму ‘Takva црна коса’, каква случајност”, смеје се певачица. Спонтано су се погледали и у том тренутку су занемели, препознајући оно што се касније показало као љубав на први поглед. “То је онај моменат кад знаш да је то оно право”, додаје Александра, наглашавајући колико је њихова веза била судбински одређена. Њихова љубавна прича, која је почела у кафани, сада се крунише венчањем, чиме су започели ново поглавље у заједничком животу.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Прелиставање дневних новина за 6. октобар 2024. године

Информер У сутрашњем Информеру прочитајте: Потоп у Босни! Десетине мртвих и несталих 2. Бахато: Угрозио …