"Да ли си преварила мужа?" Карлеушу затекло питање водитеља, а онда је поменула и Врањеша – Хтела сам да се осветим Душку

Певачица Јелена Карлеуша и бивши фудбалер Душко Тошић ставили су тачку на свој брак у септембру ове године.

Званични развод

Премда се дуго времена шушкало о стабилности њиховог односа, ЈК је прекинула ћутање и на друштвеној мрежи Инстаграм открила да су се званично развели.

– Потписала сам споразумни развод брака после 16 година. Сама. Прекопута мене на слици су мој адвокат Милан Атељевић и овлашћени адвокат досадашњег супруга који није дошао. Нисам питала зашто. Због разноразних медијских и друштвених нагађања, додаћу да се сва заједничка имовина(стечена у браку) води на нашу децу, Атину и Нику. Старатељ наше деце сам ја. “Друга страна” није имала другачији предлог. Иако неки надасве мудри људи кажу да због деце бивши супружници треба да буду у коректним односима, ја не желим више никакву повезницу нити контакт са претходним периодом живота сем ако је реч о питању живота и смрти. У том случају ћу вероватно и погинути. Елем, свако може направити децу, то је лако, свако се може оженити али не може свако бити муж. Муж је онај који поред жене стоји онако како се на потписивању брачног уговора каже-и у добру и у злу… а мене је живот нажалост или на срећу “наградио” снагом да кроз све проблеме, успоне и падове, кроз море зла, суза и лоших људи свих протеклих година… идем сама. Знам. Тешко је стајати поред мене, тешко корачати поред мене а још теже стати испред мене. Ваљда зато што сам тако страшна. За мене често кажу да сам луда, вероватно су у праву. Зато поред мене од сада може стати само луд. Као ја. Не прихватам ништа мање. Да ме као што ја знам, лудо воли, чак и када ме читав свет мрзи. Немам шта више да додам друже судија. Идемо даље – написала је Јелена тада.

Jelena Karleuša i Duško Tošić
Јелена Карлеуша и Душко Тошић / Извор: Антонио Ахел/АТА Images

Хтела сам да се осветим Душку

Јелена Карлеуша тренутно гостује у емисији македонског водитеља Стефана Лазарова, а том приликом одговорила је на његово директно питање да ли је преварила Душка Тошића.

– Нисам варала мужа, али јесам неке партнере. Вара само жена која је незадовољна – истакла је певачица, па додала:

Jelena Karleuša
Јелена Карлеуша / Извор: М.М/АТА Images

– Жена тражи само две ствари у односу – љубав и поштовање. Без љубави се и може, али не и без поштовања.

Јелена је истакла да спасе свој брак, међутим, наглашава да је њен бивши супруг подлегао притиску медија.

– Учинила сам све да се наших 17 година, колико смо укупно били заједно, не баци и воду. Он је све чинио супротно. Душко је био тај који је желео да се растури наша породица. Није могао да се носи са притиском медија – искрена је била Карлеуша.

Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ
Јелена Карлеуша, Огњен Врањеш / Извор: СД/илустрација

Популарна певачица отворено је признала да је намеравала да се освети тадашњем мужу Душку Тошићу, и то са Огњеном Врањешом, чије име није желела да спомене у емсији.

– Први пут кад сам хтела да му се осветим, због личног незадовољства, десила се катастрофа. Човек с којим сам се чула преко Фејс Тајма, ме снимио и уцењивао тим снимцима. Тај човек није мушкарац, нећу ни име да му поменем – јасна је Јелена, која открива да је поступак Огњена Врањеша усмртио њену мајку и разорио јој породицу.

– Хтео је да ме разведе. Молила сам га да то не чини. Рекла сам како имам две мале ћерке и мајку која умире. Није вредело. То може да учини човек монструм. Карма ће му вратити. Последње што је видела моја мајка су моји снимци који су били по свим медијима – с тугом се присетила Јелена Карлеуша.

Нечовек је покушао да ми одузме све

Jelena Karleuša, Duško Tošić
Јелена Карлеуша, Душко Тошић / Извор: е-стоцк

Подсетимо, пре скоро шест година Карлеушин и Тошићев брак стављен је на тежак текст, када су у јавност испливале компромитијући снимци певачице, као и тврдње да је била у вези са фудбалером Огњеном Врањешом. 

– Као јавна личност, жена и мајка, била сам жртва бруталне осветничке п**нографије. Тада је нечовек покушао да кукавички и бедно одузме живот, част, породицу, понос, будућност тако што је искористио моменат моје непажње. Сликао је екран телефоном током једног видео-позива без мог знања, а затим ме тим сликама уцењивао. После уцена, дошле су и претње које је обистинио тако што је прво мојим непријатељима, а онда и свим медијима послао те скриншотове. Да зло које се сручило на мене не долази само, доказ је и то што ми је убрзо умрла мајка, а медијски линч и моје голе фотографије биле су последње што је видела. Децу сам морала да испишем из школе, а муж је ишао за мном по кући и захтевао да се убијем. Искрено, у једном моменту сам о томе озбиљно и размишљала. Мој живот је био уништен и то само зато што је један бедник одлучио да се свети – признала је својевремено Јелена Карлеуша. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Драма у Нишу – Марија Кулић ван себе: "Тресем се код куће…" Миљана поново разбеснела мајку

Миљана Кулић и Борислав Терзић Терза јутрос су напустили ријалити како би присуствовали заказаном суђењу. …