Грца у сузама, мајка хтела са њом да се баци са четвтог спрата – Јелену Голубовић никада нисмо видели овако емотивну

Сваки учесник “Фарме 8” са собом носи специфичну животну причу, али је ова код публике изазвала посебна осећања и емоције. 

Учесница осме сезоне ријалити програма “Фарма”, Марија Ал Раважди, у емотивној исповести открила је цимерки Јелени Голубовић болну причу о свом детињству, која је била испуњена тешким тренуцима и породичним проблемима. Током разговора, Марија је отворено говорила о односу са мајком и баком, која је, како тврди, значајно утицала на њен живот.

Farma
Фарма / Извор: Youtube printscreen/Farma

– Моја мајка није имала где са мном, па је отишла код моје баке и замолила је да ме чува. Бака је то одмах одбила, није хтела ни да чује. Тада је мајка рекла да ће скочити са мном са четвртог спрата јер није имала где да иде – испричала је Марија кроз сузе.

Додала је да је бака многима у породици, а посебно њој и њеној мајци, ‘уништила живот’ због наследства.

“Моја мајка је још од другог разреда доносила новац баки како би се бринула о мени, али ми бака никада није давала мира. Нисам смела да дишем, да говорим. Забрањивала ми је да устанем, терала ме да учим по четири сата дневно. Прочитала сам пола библиотеке, али ме школа није занимала. Бака ме психички малтретирала годинама”, присетила се Марија.

Посебно тешким тренуцима описала је период када је завршавала основну школу. „До осмог разреда ме је уништила, а онда ме је уписала у средњу школу у коју нисам желела да идем,“ наставила је Марија, и даље кроз сузе.

На питање Јелене Голубовић где је тада била њена мајка, Марија је објаснила:

“Мајка је радила, није била ту. Није учествовала у мом животу, виђала сам је једном у шест месеци”.

– Ја мами кажем: “Слушај ме, ако ја будем ишла у ту средњу школу и живела са бабом и даље, ја ћу скочити са четвртог спрата ако наставим да живим са њом” – рекла је Марија кроз сузе.

Farma
Фарма / Извор: Youtube printscreen/Farma

Детаљније погледајте на снимку испод:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

NAŠ POZNATI MUZIČAR ZABRANIO SUPRUZI DA SE OPERIŠE! Ona žarko želi ovu intervenciju, a on joj ne dopušta zbog ovog razloga

Pevačica Natalija Trik FX je jedna od retkih sa javne scene koja se nije podvrgla …