Гледао овај филм па добио идеју за масакр! Дечак-убица из "Рибникара" открио ПРАВИ МОТИВ језивог злочина: "После тога сам почео да планирам"

Дечак-убица је на саслушању рекао и да је језив масакр почео да планира пошто је одгледао документарни филм о сличном злочину у средњој школи која се зове “Колумбија” у Америци, а који је гледао на Јутјубу.

– Пронашао сам га у претраживању, занимало ме шта се догодило. После тога сам почео да планирам – објаснио је.

На питање да ли је тачно да је пре злочина направио списак на ком је писало на енглеском “примарне мете”, са именима деце, дечак убица је потврдио да јесте и да је одлучио да убије вршњаке јер се осећао “нецењено и одбачено”, пише Курир.

– Да, јесам. Ја сам желео да наставим са тим својим чином, тако да сам одлучио да за ту прву учионицу у коју бих ушао, да евентуално напишем имена, на пример деце за коју би ми било, тачније ученика, за које би ми било да кажем океј да их погодим, али тај списак се продужио на можда 22 или 23 имена, тако да сам тај списак одбацио и нисам желео да се водим по списку, односно да имам неке индивидуалце. Не знам тачно о чему сам размишљао тада, али волео сам да избегнем да пуцам у нека лица са којима сам у добрим односима – изјавио је.

Цео исказ дечака-убице из “Рибникара” можете прочитати ОВДЕ. 

Србија Данас/Курир

Izvor: Srbija Danas

Check Also

НЕТАЊАХУ ЉУТ НА МАКРОНА: Срам вас било, у рату ћемо победити и без вас!

– Док се Израел бори против снага варварства које предводи Иран, све цивилизоване земље треба …