Владимир Томовић побеснео, па почео да куне након сазнања: "Боље да ме седам громова погодило"

Владимир Томовић, некадашња звезда ријалити програма, у последње време се повукао из медијског живота и посветио породичном бизнису, као и православној вери. Упркос овој промјени, једна ствар остаје непромењена – Томовић и даље нема превише среће када су љубавне везе у питању. Иако годинама најављује да ће се оженити и скрасити, његов емотивни живот се не одвија по плану. У последњем интервјуу отворено је говорио о томе како му је данас најважнија особина коју тражи у девојци – искреност, али и да је то постала ретка и драгоцена вредност.

Томовић је недавно поделио и своје фрустрације везане за неискреност с којом се суочава у везама. Према његовим речима, управо су лажи и манипулације разлог због ког му се не да са девојкама. С обзиром на то да високо вреднује искреност, суочио се с разочарањем које је произашло из превеликих очекивања и наивног поверења у девојке које је познавао само пре Инстаграма. Када их је упознао, изгледале су скроз другачије. и то буквално. 

Наиме, он је упознао девојку уживо, али она није уопште изгледала као на фотографијама. Стога је бацио неколико клетви.

Е ђаво вас понео исфотошопиране. Као да вас уживо видети нећемо не виделе се. “Ћао, ја сам она што ми лајкујеш слике…” Која море она сто ти лајкујем слике? Та и та… Седам громова ме погодило право у руку где ти икад лајк оставих” – написао је Владимир Томовић.

Vladimir Tomović
Владимир Томовић / Извор: Инстаграм printscreen/vladelije

Ипак, Томовић је истакао да није проблем у томе што девојка фотошопира слике, већ у томе што је умислила да заиста изгледа тако и живи у илузији да је најбоља и најлепша.

Није проблем то што фотошопирају слике… нека су здраво, нека су све здраво. Проблем је што оне поверују да су те особе са Инстаграма и да су прелепотице. Па чак и да хоћеш, не можеш је уживо смувати јер она мисли да је она та “мачка” са Инстаграма. Освестите се, молим вас – написао је Томовић.

Vladimir Tomović
Владимир Томовић / Извор: Инстаграм printscreen/vladelije

Није заљубљен

Владимир је недавно рпоговорио о свом љубавном животу

“Нисам заљубљен. Много радим. Ево, питали су ме на чему радим ове зиме, а ја сам рекао да радим на беби. А да бих радио на беби, прво мора да се пронађе жена. А када се постави питање жене која би могла да ми се допадне, то је одмах “мртво море”. Видећемо шта ће бити” – изјавио је Томовић.

Нагласио је да му је најважније да његова будућа жена буде искрена.

vladimir-tomovic
владимир-томовиц / Извор: Србија Данас

“Волео бих да буде искрена. Искреност и даље постоји, али је веома скупа и плаћа се озбиљном ценом. Ово је дубока тема” – рекао је Владимир за Хајп.

Такође је истакао да је задовољан како послује његов базен.

“Задовољан сам, хвала Богу. Сви су сведоци да рекламирам базене од јутра до мрака. Не рекламирам се да ми људи уплаћују преко Тиктока, нити примам донације. Једноставно, рекламирам свој посао. Поносан сам на то. Радимо вредно и убирамо плодове. Даће Бог да то буде још боље. А ако и остане овако, добро је” – закључио је Владимир.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Лукас ме преварио, а Карлеушу сам оговарала" Милица Павловић оштро о Аци, а није прескочила ни Јелену

Певачица Милица Павловић недавно је гостовала у једном хрватском подкасту и том приликом је проговорила …