БРУКА И СРАМОТА – након јавне преваре, Терза изгазио достојанство трудне Милице, оплео по најгорем за једну жену

Поступци Борислава Терзића Терзе жестоко су осуђени од стране појединих задругара и великог дела публике. Он је, подсетимо, код куће оставио трудну вереницу Милицу Величковић, да би већ другог дана ријалитија започео очигледни флерт са цимерком Софијом Јанићијевић, са којом је од јуче у званичној вези. 

Многи су шокирани овим потезом, нарочито јер се до сада није дешавало да учесници јавно преваре партнерку која је у другом стању. 

Величковићева не крије да јој је тешко, те да је очекивала да ће са Терзом и њиховом бебом живети бајку, а неколико пута се јавно огласила и истакла да је фокус ставила на себе и бебу. 

Ипак, ноћас је Терза пред пуним црним столом и милионским аудиторијумом, према мишљењу многих, понизио дојучерашњу партнерку и мајку свог детета, и то након преваре коју је починио. 

Наиме, Терза је коментарисао физички изглед своје нове девојке, те је истакао да му се на Софији свиђа апсолутно све, док му се Милица физички није допадала… Док је Терзић уздизао у небеса своју нову изабраницу, коментари јавности нису престајали да се нижу, а већина гледалаца је сложна у осудама због његовог понашања, те истичу да прави мушкарац никада не би причао тако о жени која ће му кроз два месеца родити дете. 

Како је изгледало док је Терза на сва уста хвалио Софију, а понизио Милицу, погледајте на снимку испод: 

Милица променила име за дете

Милица Величковић је дошла на снимање емисије “Магазин Ин”, и блистајући у елегантној црвеној хаљини, насмејана, се путем фотографије обратила својој беби.

-Беби моја, колико год да нам је сада тешко знам да ће нам све ово једног дана бити јуче и да ћемо заједно бити најбољи тандем баш као што сам ја са својом мамом. Ти ћеш бити једно од водећих лица то ти обећавам, једне дивне телевизије где си и настала, личило је на бајку, испало је да није.. али створићемо нову. Гледамо се на Пинку-субота 17х – поручила је Милица. 

У коментарима су се низале речи подршке, а повела се и полемика о имену које су Терза и Милица заједно смислили за своју ћеркицу. Наиме, пре него што је он ушао у ријалити, изразио је жељу да се беба зове Јања, према његовој мајци, међутим, како корисници Инстаграма сада пишу, Милица се предомислила и ту његову жељу неће испунити.

Наводно, Величковићева је одлучила да детету да име Барбара, о чему је и говорила у једном од лајвова на Тиктоку. Ако је судити по последњој објави и написаним речима, Милица је одлучила да дете подиже сама, а да ли ће се у наредним месецима нешто променити сазнаћемо ускоро. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

RODITELJI ŽRTAVA PROGOVORILI NAKON SUSRETA S DEČAKOM UBICOM: Saglasni su da ovde leži ključ masakra! "Treba da kleknu i mole za oproštaj"

Roditelji ubijene dece iz OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru u Beogradu, na koje je 3. …