"Бака манијак" звала болничаре, па их пипала по препонама: Тврдила да јој је лоше, па током прегледа кренула да "насрће" – Полиција је хитно ухапсила

Болничар, који је остао анониман, испричао је на суду у Манчестеру да јој је одгурнуо руку, али је тада пензионерка покушала да му додирне груди, што јој није успело, те му је на крају рекла да је отпуштен и да “ођ****”.

Полиција је касније ухапсила Кристин због инцидента који се догодио 24. априла прошле године у стану за бескућнике где је била смештена. Кристин је изјавила да се не осећа кривом, а због губитка памћења и проблема са алкохолом, послата је на вештачење.

Ово није први пут да Кристин у позним годинама има проблема са полицијом. Већ раније јој је забрањено да зове хитну помоћ, осим у случају стварне хитне ситуације, јер је у алкохолисаном стању имала обичај да зове хитну помоћ.

Упркос њеним годинама, суд је наложио да се Кристин привремено упише у регистар сексуалних преступника, заједно са педофилима и силоватељима, док се не заврше психолошка вештачења.

Пошто Кристин није сведочила на суду јер је процењено да треба да иде на психолошко вештачење, али је присуствовала сведочењу болничара и могло се чути како коментарише свом надзорнику да су се момци договорили шта ће рећи и да је све намештено.

-Нисам покушавала да га ухватим за препоне нити сам била непристојна – додала је она након суђења. 

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Recept za najsočniju sarmu koju ste ikada probali: Ako je pripremite na ovaj način, zavideće vam i svekrva!

Hladniji dani idealni su da se na trpezi nađe njeno visočanstvo sarma. Ovo tradicionalno jelo …