"Анита је отишла на ручак где је упознала и Анђелову маму и ујку" – нове тврдње откривају зашто је уследио РАСКИД?

Многи обожаваоци и даље су разочарани због изненадног краја везе између Аните Станојловић и Анђела Ранковића, која је започела у ријалитију “Елита 7”. Након што је Анита однела победу у финалу, пар је окончао своју везу свега три месеца касније. Разлози за раскид и даље су предмет спекулација, али и Анђело и Анита остају доследни у намери да очувају достојанство, изјављујући да не желе говорити лоше једно о другом.

У целу причу сада се укључила и мајка Теодоре Џехверовић, популарне певачице која је такође била у вези са Анђелом. Гостујући у емисији “РедАкција” на телевизији Ред, Џехва се директно осврнула на везу Аните и Анђела, а и на њихов раскид, споменувши притом Анђелову мајку и ујака. Годинама круже гласине да Анђелова породица наводно није добро прихватила Теодору због тобожњих класних разлика, а сада су се појавиле тврдње да су можда имали утицај и на његов раскид са Анитом. 

– Та љубав је пукла, мени то није јасно. Чудно ми је да су код њега престале емоције, позната ми је та прича – рекла је Џехва па открила:

– Анита се променила на боље, види се по изгледу, понашању, говору, она је радила на себи, а она ако жели у породицу Ранковић мора да буде по ПС-у, ипак су они трећа породица у Београду.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/ Ред ТВ (redtv.rs)

 Јоца је упитао Џехву шта мисли да ли је Анита упознала Анђелову мајку:

– Сигурно јесте, ишли су на ручкове, упознала је и маму, и ујку.. – рекла је Џехва па додала:

– Она се јесте заљубила, веровала је да је то могуће, да је љубав могућа, а Анђело је био заштитник према њој, па јој је и то пријало.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Red ТВ (redtv.rs)

 Шта је Анђело рекао о раскиду,

Анђело је гостовао у емисији ”Питам за друга” код водитељке Анастасије Буђић. Том приликом је проговорио о Анити и раскиду.

– Не бих желео да објашњавам разлоге разилажења. Није ишло више, а путеви су нам се разишли. Никада нисам нешто лоше причао о бившим девојкама. О Анити немам да кажем ниша лоше, али нема потебе да коментаришем то. Били смо заједно девет месеци, сада је велики притисак јавности, како њој, тако и мени. Нема шансе да се нас двоје помиримо. Она зна да ћу ја бити ту за њу, али се нећемо мирити.

Anđelo Ranković, Anita Stanojlović
Анђело Ранковић, Анита Станојловић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Анита је поред тебе постала најбоља верзија себе, да ли смараш да си ти најзаслужнији за то?

– Нисам ја у потоуности, она је сама решила да неке ствари у животу промени, али сматрам да има моје минималне заслуге. Не могу да кажем да је не волим, још увек постоје емоције. Прирасла ми је за срце, то је чињеница. Још увек нам нису хладне главе, не чујемо се због тога, али када се све слегне, мислим да ћемо моћи увек да рачунамо једно на друго. Што се тиче разлога разилажења, није ништа скандалозно у питању. Она је своју љубомору готово искоренила, али ни ја јој нисам давао повода да брине и да сумња у мене.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"BILA SAM PONOSNA, PARKIRALA SAM IZ PRVE" Poznata doktorka koja je džipom blokirala saobraćaj na Vračaru otkrila detalje drame: Uzeću taksi, da me ne boli glava

Tanja Radenkov Medenica, poznata doktorka plastične hirurgije i vlasnica privatne klinike izazvala je neviđeni incident …