Ана Ћурчић прекинула тишину након помирења са Звезданом Славнићем – једном реченицом ставила до знања како стоје ствари

Јавност је јуче изненадио власник “Хајпа” Саша Мирковић објавом на Инстаграму о епском помирењу Ане Ћурчић и Звездана Славнића. Мирковић је поделио заједничку фотографију са њима, уз поруку:

“Победници године! У ‘Хајпу’ људи се зближавају, свађе нестају, а лоше ствари остају у прошлости”.

Истакао је да је суштина срећа и хармонија у животима, додајући како је циљ продукције да свима омогући нормалан и испуњен живот.

– Победници године! “Хајп” само спаја људе. Код нас престају свађе и све ружно се заборавља. Битно је да сви имају нормалне животе и да буду срећни, задовољни и испуњени. Угостили смо Звездана Славнића и верујем да ће сарадња бити успешна на обострано задовољство. Ана Ћурчић је показала своју величину и у интересу посла закопала ратне секире са Звезданом, који је такође показао да Ану цени и поштује као и она њега и да имају пуно лепих тренутака на које треба да буду поносни – написао је Мирковић.

И док се ни једна ни друга страна није званично огласила поводом овог изненадног корака, Ана је на свом Инстаграм сторију окачила нешто недуго пре него што ће бити објављено да је закопала ратне секире са Сланићем. 

“Мењаћеш стотине мојих ћутања за само један бес” – гласила је њена порука на поменутој друштвеној мрежи.

Иако многобројна публика ово тумачи на различите начине, истина је само једна, а њу најбоље знају Ана и Звездан. 

Подсетимо, Ана Ћурчић је својевемено поднела чак 28 кривичних тужби против Звездана Славнића.

– Тачно је да сам пресавила табак и да сам тужила обојицу (Звездана и Ивана Маринковића). Убудуће ће се њима бавити надлежни органи јер сматрам да је судница место на којем треба да се о томе говори, а не друштвене мреже и емисије шоубиза. Мој живот није циркус да се о њему распреда на такав начин, и то више никада и никоме нећу дозволити – рекла је тада Ана.

stori
стори / Извор: Инстаграм printscreen/ana_curcic_official


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"JOŠ MAJKE RAĐAJU OBILIĆE!" Ovo je kamiondžija koji je skočio u kanal da spase ženu i dete: Heroju se sada nižu i bračne ponude – oglasio se i poznati pevač

Kamiondžija Aleksandar Todorović je pravi heroj! Todorović je jutros bez razmišljanja zaustavio svoj terernjak nakon …