Ана Кораћ јавно поделила интиму са мужем: Призор из луксузног дома оставиће свакога без даха

Бивша задругарка одушевила призором из кревета.

Старлета и некадашња учесница “Задруге”, Ана Кораћ, након изласка из ријалитија држи свој приватни живот далеко од очију јавности. 

Она ужива са мужем кога вешто крије од очију јавности, а неретко подели по коју фотографију којом само заголица машту својим фановима. Кораћева се недавно остварила и улози мајке, па је са мистериозним момком основала породицу. Добили су преслатког дечака, Матеа.

Кораћева је сада на свом Инстаграм профилу објавила фоторафију из дневног боравка на којој се види како ужива са својим партнером, гледајући филм. Они су се умотали у ћебе и гледали филм, док је Ани партнер масирао стопала.У позадини се може видети луксузни дом где Ана већ неко време ужива са породицом. 

Подсетимо, Кораћева ужива у љубави са човеком којег вешто крије од очију јавности, а многи га знају као врло богатог и даровитог, те се Ана у неколико наврата хвалила врло скупим поконима, чак и аутомобилом од 100.000 евра.

– Он је дечко за пример и неко ко је улепшао мој живот – поручила је једном приликом и тада открила и да јој је дечко купио аутомобил, додавши:

– Никада се нисам китила туђим перјем, па немам намеру ни сад. Мој партнер са којим имам озбиљне животне планове ми је поклонио ауто, чини ме срећном, лепом, заљубљеном женом. Свакој бих девојци пожелела да има мушкарца као ја. Зашто нико коментарише колико сам срећна испуњена, вољена жена, него одмах гледају материјалне ствари? Знате зашто? Зато што их само занима ко ми је то купио. Видећете када се будемо венчали – поручила је она тада.


Source link

Check Also

Dakotu Džonson u vrh lansirala glumica koja je vređala Srbe: Njena slavna majka operacijama unakazila lice, a očuha je nazvala bezobzirnom svinjom

Lepa glumica Dakota Džonson proslavila je svoj 35. rođendan, a iako za njeno ime još …