"Љуби те баба, пуну кесу пара ћу спремити" Верица Шерифовић разнежила јавност видеом са унуком – Марија се одмах огласила

Једна од најбољих певачица са наших простора, Марија Шерифовић, у децембру прошле године остварила се као мајка. Она је добила сина коме су дали име Марио. Певачица је активна на друштвеним мрежама и често дели тренутке са дечаком, сакривајући му лице.

Сада је Марија показала како њена мајка, Верица Шерифовић, ужива са унуком.

На видеу који је објавила певачица на свом Инстаграм налогу видимо како Верица Шерифовић тепа свом унуку. Верица је открила како се спрема за први рођендан малог Мариа. Певачица је унуку пустила народну музику.

Marija Šerifović
Марија Шерифовић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Опа, Мики! Вежбамо за 2. децембар, љуби те баба, пуну кесу ће пара да спреми – рекла је Верица док је мали Марио ђускао у наручју бебиситерке.

“Ево шта баба ради кад је дете код ње”, написала је шаљиво Марија у опису снимка који је поделила на свом Инстаграм налогу.

Marija Šerifović - objava
Марија Шерифовић – објава / Извор: Инстаграм printscreen/serifovic

Подсетимо, Марија је недавно обавестила своје пратиоце на Инстаграму да је мали Марио направио и своје прве кораке, те се нашалила уз то како их тек сада чека хаос. Маријина мајка Верица Шерифовић веома је везана за унука и проводи доста времена са њим, а певачица је убеђења да од првог дана њена мајка више воли Мариа него њу.

– Да, њега волим више. Па како, умирем за њим, жено! Ја не могу да живим без њега – рекла је Верица том приликом, а Марија остала затечена на то. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

JELENI KARLEUŠI SKANDIRALI IME PET MINUTA! Diva napravila spektakl i okupila nikad više ljudi u Staroj Pazovi.. Čitavo veče je gađali poklonima i ružama

Jedna od najpopularnijih pevačica Srbije, ali i reagiona, Jelena Karleušaodržala je koncert na trgu u …