"Ђубре једно, искористио ју је, због њега је продала кола" Бака Миме Шарац урнисала Грују – због њених речи гори интернет

Однос Николе Грујића Грује и Милане Миме Шарац у “Елити 8” је доживео крај, а задругар користи сваку прилику да понизи своју бившу девојку која је врло брзо по уласку у Белу кућу започела нову љубавну аферу. 

Груја је данас оптужио Миму да је поред њега глумила морал, а да је тек у ријалитију показала своје право лице. 

Зорица, Мимина бака коју често помиње у “Елити”, тешко подноси све увреде и прозивке које Груја упућује њеној мезимици, па се огласила за “Pink.rs”.

Nikola Grujić Gruja
Никола Грујић Груја / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Нисам очекивала да је Груја такво ђубре. Ђубре, једно велико ђубре – искрена је била Мимина бака.

– Био је јако фин и културан, а сада је показао да је ђубре једно велико. Како га није срамота?! Искористио ју је, све јој је узео – признала је бака Зорица и додала:

Mimas
Мимас / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Она је имала кола, продала је то, све су те паре потрошили. Чула сам свашта, да је користио Миму и правио будалу од ње, а она се јако заљубила у њега – закључила је она. 

Подсетимо, Груја је недавно ситуацију са Миланом упоредио са оном коју је имао са бившом женом што су му многи фанови замерили. 

– Већ сам то доживео са бившом женом. Кад су прошле емоције ја сам са њом најбољи пријатељ, ја према њој немам емоције, ја идем код њих, играм се с децом, она кува…Матеја ми рекао је*ем ти друзе какву ти интуицију имаш, само што ја нисам знао са ким…Кад буде досло време ја цу се њему захвалити – рекао је Груја том приликом.

Извор: Pink.rs


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Mnogi kažu da je danas praznik čuda! Na dan Začeća Svetog Jovana Krstitelja veoma je važno da uradite jednu stvar – vernici običaj poštuju vekovima

Pravoslavni vernici i Srpska pravoslavna crkva danas slave Začeće Svetog Jovana Preteče i Кrstitelja. Na …