Трудна Милица Величковић суочена са тужбом – Терза најавио љуту борбу за дете, реагује држава

Милица Величковић, коју је вереник и отац њеног детета Борислав Терзић Терза јавно преварио са Софијом Јанићијевић, одлучила је да јавно подели своје емоције.

Након што се Терзић пред свима издао мајку своје кћеркице, Величковићева је отворено обелоданила да дете није “њихово, него њено”, потврдивши да су мале шансе да Борислав буде уписан као отац у извод. 

Elita
Елита / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Бора Терзић је, након што је чуо да би могао бити удаљен из живота свог детета, реаговао жестоко. Најавио је да ће се борити за право да буде присутан у животу свог детета, а ако буде потребно, планира да покрене правне поступке против Милице. Ова нова ситуација додатно је погоршала већ напет однос бивших партнера.

Синоћ су Терза и Софија објавили да планирају путовање у Турску одмах након завршетка ријалитија, што је изазвало бурне реакције у Белој кући, али и шире. Многи су приметили да Терза није поменуо своје дете или Милицу, која ће остати сама са њиховом ћерком. Милица је убрзо одговорила на његову најаву, као и на претњу тужбом.

– Тужиће ме донор каже, не знам да ли пре или после Турске?! – написала је Милица.

– Ма, наши односи су били лоши док смо били тамо дебили, кад смо изашли било је све ок и сам је причао да ме обожавају. Ово што је урадио и наштетио овом детету је брука и срамота, а колико је плакао за мном и све, баш ме занима шта ће му послати за рођендан – одговорила је Милица, пипе портал Pink.rs, а онда је тетка до краја раскринкала Терзу и његове лажи:

– Ја нећу ништа, ајде бре распадао се на уласку: “Моја Милице, моја Цомара”, рекао ми дан пре карантина све ће бити у реду.

Milica i Terza
Милица и Терза / Извор: Србија Данас


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Избор публике ноћас изненадио све – овај такмичар напустио је "Елиту" заувек

Након што су емитовани профили номинованих такмичара, водитељ Дарко Танасијевић упутио се ка изолацији како …