Терза ће плакати када сазна – Милица Вучковић објавила да је са овом ријалити звездом, спремна освета

Милица Величковић, која је тренутно у другом стању, нашла се у незавидној ситуацији након што ју је Бора Терзић оставио и започео везу са Софијом Јанићијевић током свог учешћа у ријалитију. Овај поступак изазвао је буру реакција у јавности, а многи гледаоци и бивши ријалити учесници стали су на Миличину страну. Једна од њих је и Маја Маринковић, позната старлета и једна од највећих ријалити звезда, која је јасно изразила своју подршку трудници.

Њих две су се недавно среле у емисији “Магазин Ин” код Сање Маринковић, где су имале прилику да одговоре на бројна питања која занимају јавност. Милица, коју прати велики талас подршке, добија све више симпатија народа, а Терзић ће сигурно “позеленити” и осетити притисак када буде видео колико је људи уз њу у овом тешком периоду.

Maja Marinković i Milica Veličković
Маја Маринковић и Милица Величковић / Извор: Инстаграм printscreen/comaara

“Сматрам да ће моји одговори највећу пажњу да изазову код публике” – рекла је Милица.

“С обрзиром шта се све издешавало и шта се све дешава, дефинитивно се слажем са Милицом. Уз њу сам” – рекла је Маја Маринковић која је препустилацентар пажње својој цимерки из prethdone сезоне.

Милица дефинитивно ужива у својих 5 минута славе иако би она можда волела да је повод далеко срећнији. У сваком случају је поделила ову најаву на Инстаграму.     

Maja Marinković
Маја Маринковић / Извор: Инстаграм printscreen/marijakulic_mtaz

Милица је потом поделила Милицу Павловић како пева стихове своје песме “Лав” у којима се очигледно пронашла:

“Ја дигла сам ти цену, кретену, обезбедила те заувек. Ја испала сам фрајер у свему. Ја испала сам човек”

“Не радим ја то због преваре”

Милица је недавно испричала да ли ће у родни лист да упише име Терзе као оца или ће оставити Н. Н. лице. 

– Зезнуће га га, наравно, а поготово што његови то не подржавају, нити ће икада подржати. Ваљда, када буде видео дете, ће да схвати шта је изгубио. Сад је “имагинарно”, немам ни ја осећај, говоре ми:”Смири се, видећеш кад будеш добила дете, биће ти лакше кад га погледаш”, е шта ће он да каже када буде погледао то дете, ако га буде погледао – говорила је Милица и открила због чега ће уписати да је отац детета NN лице.

– Не радим ја то због преваре или тако нечега, него ја не видим трунку његове бриге за дете. Делује као да смо се забављали, да ја нисам трудна и да је он у фазону:”Па добро, ја сам оставио девојку, нашао сам нову, шта сад” – рекла је она за Pink.rs


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Nije soda, a ni sirće: Ovo je najbolji čistač kamenca u WC šolji

Ne morate da koristite skupa niti štetna hemijska sredstva, ali ni ekološka poput sode bikarbone …