Софија нема границе, она је спремна да би успела у својој намери – огласио се отац ријалити учесника

У емисији “РедАкција,” коју воде Милица Красић, Сања Арсић и Јоца Новинар, актуелне теме из света ријалитија поново су биле у центру пажње. Један од најзанимљивијих момената био је укључење Османа Карића, оца Стефана Карића, актуелног учесника ријалитија “Елита.” Осман, познат по својим отвореним коментарима и подршци сину, открио је публици детаље о наводној повезаности Стефана и Теодоре Делић, чиме је разјаснио спекулације које су се недавно појавиле у јавности.

Током укључења, Осман је искрено проговорио о томе да ли Стефан и Теодора заиста имају дубљи однос или су у питању само пријатељски сусрети и познанства. А потом се окренуо на друга актуелна питања укључујући и трудноћу Милице Величковић и Терзину и Софијину прељубу.

– Познају се, то је откривено иако Стефан није хтео то да се прича, али сазнало се – рекао је Осман, па се осврнуо на однос Терзе и Софије:

– Софија ће њега да вуче за нос, она прави причу, покушала је и са Стефаном и са Гастозом, а Терза се примио јер њему прија то, али морам да кажем да сам ја уз Милицу. Софија нема границе, она је спремна на све да би успела у својој намери.

Elita
Елита / Извор: ТВ РЕД printscreen

Осман је открио у каквом је односу Стефан и Анђела:

– Њих двоје су отишли заједно на рођендан Филипа Цара, друже се, а да ли су имали нешто то нека Стефан каже.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Је л Стефан био са Анђелом? – упитала је Сања.

– Нећу ја ништа да причам, знам да су отишли заједно, али се заједно код нас кући нису вратили – рекао је Осман.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

SUDNJI DAN ZA AMERIKU: Uragan Milton stigao da obale Floride – Izdato NAJVIŠE upozorenja na OPASNOST u jednom danu u istoriji! (FOTO/VIDEO)

Nacionalna meteorološka služba upozorila je stanovnike da se sklone na sigurno. Uslovi su se dramatično …