"Саша је јако болестан, претпостављате о чему је реч" Прво оглашавање његове супруге Сузане због чега је реаговала и Карлеуша

Јелена Карлеуша гостовала је у подкасту македонског водитеља Стефана Лазарова, где је говорила на бројне теме, а чак је и заплакала о чему више можете читати у нашој одвојеној вести

Јелена се дотакла и једног периода свог живота који ће јој засигурно остати у памћењу заувек, а то су године које је провела у столици члана жирија популарног музичког такмичења “Звезде Гранда”, које је напустила пре више од две и по године. За то време је у више наврата истицала да је из шоу програма отишла због хонорара који је тражила. 

– Да ли би се вратила у Звезде Гранда?

– Много сам волела Звезде Гранда и када се све оно десило, када смо прекинули сарадњу… Прекинули смо сарадњу зато што сам ја после 6 година први пут затражила хонорар, до тад сам радила бесплатно ту емисију, нисам ни динара узимала и први пут кад сам потражила новац тада је Саша Поповић позвао Цецу која је пристала за неке мале паре то да ради и мене је то разочарало и баш сам се исплакала тада – признала је Јелена, након чега се осврнула на здравствено стање Саше Поповића које је тренутно нарушено. 

Jelena Karleuša
Јелена Карлеуша / Извор: Youtube Printscreen/LAZAROV

Саша је болестан. Не знам да ли је то моје да уопште причам јавно да ми не замери, али јако је болестан. Мислим, претпостављате о чему је реч – рекла је Карлеуша у подкасту код македонског јутјубера Стефана Лазарова.

Прво оглашавање Сашине супруге Сузане

Након што је читава домаћа јавност изразила забринутост због нарушеног здравља креативног директора “Гранда”, његова супруга и певачица Сузана Јовановић се такође повукла из јавног живота и медија. Сузана није желела да говори на ову тему, па је само кратко поручила:

Suzana Jovanović, Saša Popović
Сузана Јовановић, Саша Поповић / Извор: Србија Данас

– Извините, али за сада не могу ништа да вам кажем. Хвала што поштујете нашу приватност – била је кратка Сузана Јовановић у изјави за домаће медије. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Uragan Milton nije sam?! Iznad Atlantika se još nešto SPREMA – meteorolozi U PANICI "Majka priroda je nepredvidiva" (FOTO/VIDEO)

Uragan Lesli je unapređen u kategoriju jedan u sredu uveče nakon što je dobio snagu …