"Сада износим јавно, да се зна за сва времена!" Јована Јеремић загрмела због Ане Радуловић која пролази кроз развод

Јавност је изненадила вест да се водитељка “Елите” Ана Радуловић разводи од певача Мирчета Радуловића. Након 11 година брака они су донели одлуку да се разиђу, како се наводи у саопштењу које су јавно издали, без зле крви.

Подсећања ради, Ана је у јулу ове године прославила рођендан а на слављу је био и њен супруг, и тада се чинило да је међу њима све у реду. Међу званицама се нашла и водитељка Јована Јеремић, која је проговорила о пријатељству које негује са Аном. Јеремићева је тада открила да је водитељка за њу урадила нешто што нико никада није. 

– Пожелећу јој да јој се оствари жеља коју никоме није рекла, ја јој желим да је партнер воли још више него што је воли, она сија добротом и љубави. Ана и ја се познајемо јако дуго, преко десет година, она је мени давала хаљине на почетку каријере када ја нисам имала новца. Она то никад никоме није рекла. Ево, ја сад то званично и јавно то износим, да сви знају. То јој никада нисам заборавила и зато сам овде, јер она је мој пријатељ и јако ми значи у животу – рекла је Јована.

Ana Radulović, Mirče Radulović
Ана Радуловић, Мирче Радуловић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Ану су ове речи дирнуле, па је узватила комплиментима:

– Моја колегиница која је цео дан радила да ме испоштује, а морам да кажем да је она мени чинила јер сам ја имала тада приватан бизнис и мени је то значило. Она је моја пријатељица целог живота – рекла је том приликом Ана.

Jovana Jeremić
Јована Јеремић / Извор: Тв Ред Printscreen


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Marija Šerifović ušla u opaku svađu sa takmičarkom! Dragana iz Zemuna joj odbrusila: ”Ja već jesam pevačica”

Marija Šerifović, Foto: Printscreen/RTV Pink Ona je prilikom izvođenja prve pesme “To mi nije trebalo“ …