Раста искеширо скупо путовање: Репер одвео девојку у далеку земљу, открио интимне детаље – сви се питају шта му се десило (ФОТО)

Стефан Ђурић Раста недавно је упловио у везу са лепом Маријом, а од како се заљубио он се повукао из јавности и посветио само себи и новој емотивној партнерки. 

Многи препознају и то да је репер променио и имџ, па га појединци једва препознају на улици. 

Раста је сада на свом Инстаграм профилу поделио прелепе моменте из своје приватности. Наиме, он и Марија су отишли на заједничко путовање. Ово приликом посетили су Барселону, а како се да приметити по његовим објавама, овај зељубљени пар ужива на новој дестинацији. 

Marija i Rasta
Марија и Раста / Извор: Инстаграм printscreen/stefanrasta

Они су објављивали сторије са различитих локација и ресторана, где су испробавали разну храну и пића, а оно што је највише изненадило јесте колико су често објављивали заједничке фотографије, што раније није био случај.

Marija i Rasta
Марија и Раста / Извор: Инстаграм printscreen/stefanrasta

Позитивни коментари фанова само стижу и многи навијају да ова љубав опстане што дуже. 

Раста је ову девојку оставио због Ане Николић

О његовом љубавном животу пре Ане и после ње се не зна пуно у јавности, али познато је да је пре Николићке волео мелескињу Виду Савић.

Наиме, Раста је био годинама у вези са њом, а њихова љубав почела је на снимању спота за песму “Кавасаки”. Како се спекулисало тада, репер ју је оставио када је упознао Ану док су радили на њеном албуму.

Stefan Đurić Rasta
Стефан Ђурић Раста / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

– Били су складан пар, баш су се волели. Све док Марко, Анин брат, није позвао Расту за неки посао, кад је и упознао Ану. Убрзо након тога Стефан је оставио Виду због Ане – рекао је пре неколико година извор за домаће медије.

Иначе, Видино порекло са очеве стране из Африке, док јој је мајка из Србије. Она живи у Земуну и данас има двоје деце, има 40 година и осим у Растиним спотовима појављивала се у још неколико, те је била и чест гост по београдским клубовима.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Dolijao! Uhapšen razbojnik koji je opljačkao i prebio stariji bračni par na jugu Srbije

Tzv. kosovska policija saopštila je danas da je na području Prištine uhapšen muškarac osumnjičen za …