Провалио јој у кућу, УХАПСИЛИ ГА: Поверила се Терзи и открила шок детаље везе са проблематичним дечком

Учеснице “Елите”, Ена Чолић испричала је Бориславу Терзићу Терзи детаље своје токсичне везе са једним мушкарцем.

Она је овом приликом испричала још једну ситуацију, да је била ухођена од стране непознатог фана.

– Ја радила у Хрватској промоцију шотова за викенд и звони мени телефон кад оно мајка ме зове у 4 ујутру, ја реко да се није нешто десило са дететом, кад каже она били смо у селу и вратили се кући кад оно провалник обио врата и управо га полиција ухапсила. Сва светла попаљена у кући и брава разваљена од камена и како улазе на столу стоји мушки новчаник, она се окреће и каже ја видела пакетић и како је отворила новчаник види слику од тог манијака. У том моменту силазим и кажем мужу то је онај лудак и одма су звали полицију и узели секиру и кад су га видели у кући питали га шта радиш каже он ја сам само дошао да видим Ену, мој отац га удара тупим делом секире и он пада и ми крећемо да га бијемо. У том моменту улази полиција и склањају га од нас а лик говори у том моменту да има папир и вади га, говори да је неурачунљив. Њега хапсе ту и сутра ме његова мама зове и плаче му на телефон, говори да је прсо у Америци због њиховог развода и ја реко нећу ништа да му наплатим и хвала Богу није ми се више јавио – рекла је Ена, па наставила:

Bora Terzić Terza
Бора Терзић Терза / Извор: YouTube printscreen/Zadruga

– Такође један лик ми се јавио и почео да ми прича све о мом животу и са ким сам била, то су били романи. Кад оно сутрадан наставак, мени говори девојка на ноктима да га пријавим на полицију и прође пар дана он ми не пише, ја рекла шта се дешава где је нестао, да није близу мене. И пише он мени једно вече да ме је видео на сплаву и да сам била јако тужна, а ја тачно знам где сам била то вече. А ја се то вече посвађала са дечком и била јако нервозна – рекла је и додала:

– Ја сам му написала да су за мене сви вештачка интелигенција и забава на инстаграму и да се не обазирем толико на нечију пажњу. Он мени у тренутку као ку*во и почео ту да ме вређа и да ми прети. Ти не схваташ колико болесника има. Писао он мени и на тиктоку и баш ми је деловао језиво искрено и ја наравно искулирала заувек, нисам одобрила поруку. Одем ја у биоскоп један дан са сином и он иза мене, седи лик и гледа ме без престанка. Причала ја Карићу он ми каже што сам се окретала у биоскопу а ја периферним видом га видела, значи то је терор живи био – додала је Ена.

Детаљније погледајте у видеу испод.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Избор публике ноћас изненадио све – овај такмичар напустио је "Елиту" заувек

Након што су емитовани профили номинованих такмичара, водитељ Дарко Танасијевић упутио се ка изолацији како …