"Причала је тихо, да нико не чује" Карлеуша чула разговор Јоване Јеремић и Драгана, па све обелоданила у емисији

Водитељка јутарњег програма Пинк телевизије, Јована Јеремић не крије колико ужива у љубави са бизнисменом Драганом Станковићем. Она користи сваку прилику да спомене колико је срећна поред свог партнера, а колико је њихова љубав јака запажају и људи око њих.

Водитељка је говорила како је Драган тај који доминира у вези, а то је оно што је посебно привлачи. 

– У мојој тренутној вези командант је сада Драган, а ја сам пуковник, прерасла сам војника. О прошлости и прошлим везама нећу да причам. Ја време рачунам од тренутка када сам срела Драгана. Желела бих да кажем свим женама да сваки мушкарац који вам каже да сте ви његова слабост, знајте да вас не воли. Љубав није слабост, љубав није болест. Љубав је снага. Ако вам каже “Љубави моја, снаго моја” то је права љубав – изјавила је тада водитељка, па додала:

Jovana Jeremić
Јована Јеремић / Извор: Србија Данас

– Мени Драган баш тако говори и пише. “Звездо моја”, “Сунце моје”, “Снаго моја”. Е то је права љубав, здрава љубав.

Ове наводе потврдила је недавно и певачица Оља Карлеуша која је случајно у шминкерници пред почетак емисије “Магазин ин” чула како Јована и Драган телефонирају. 

olja-karleusa
оља-карлеуса / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

– Малопре у шминкерници сам чула део њиховог разговора. Јована је причала онако тихо, да се не чује, али сам се ја потрудила да чујем. Буквално су тако говорили једно другом, тепали су једно другом, слатким речима и тоном и ту се њихова права љубав стварно видела – рекла је певачица у емисији.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Natalija raskinula sa dečkom i preporodila se: Svi su u šoku od njene transformacije (FOTO)

Natalija je objavila na Instagramu video u kojem je pokazala svoju transformaciju nakon što je …