Постао је тата: Миљана Кулић сазнала да се њена највећа љубав остварила у улози родитеља – мислила да је у питању шала

Водитељ ријалитија “Елита 8”, Дарко Танасијевић синоћ је више пута посетио Шиша бар како би обавио интервјуе са учесницима овог популарног формата. Током вечери, разговарао је са неколико актуелних такмичара, међу којима је била и Миљана Кулић.

Њихов сусрет привукао је пажњу гледалаца јер у овој сезони Кулићева важи за ревносног коментатора дешавања и учесника. 

Miljana Kulić
Миљана Кулић / Извор: Србија Данас

У једном тренутку, Танасијевић је Миљани открио да је певач Дарко Лазић по трећи пут постао отац. Познато је да је поред некадашњег задругара Мишела Гвозденовића и Душана Свилара, Миљана јако дуго волела и овог победника “Звезда Гранда”, иако јој љубав никада није била узвраћена. 

– Морам да ти кажем да је Дарко Лазић постао отац по трећи пут – открио јој је водитељ.

– Је л’ ме зезаш?! Топ, желим му све најлепше, њему и Катарини, ваљда ће бити трећа срећа и последња жена – рекла је Миљана.

Девојчици дали име Срна

Певач Дарко Лазић и његова супруга Катарина постали су родитељи девојчице јуче у поподневним часовима. 

Каћа се породила и на свет донела девојчицу, а порођај је протекао у најбољем реду и мама и беба су добро. Они су дали девојчици име Срна.

Иначе, име Срна симболизује елеганцију, нежност и плаховитост. Срна представља особу која је стидљива, склона повлачењу и веома рањива. С друге стране, због недостатка агресивности, срна се схвата као симбол наших инстинктивних моћи.

Подсетимо, Каћа Лазић је током трудноће била веома активна, готово цело време пратећи певача на његове наступе. Пре само четири дана била је с њим у једном клубу где је певао.

“Понели смо ствари за болницу, да одмах можемо да одемо, и на бини да се породи, шта сад. Био би ред да ми се једно дете роди у кафани. Цео живот сам у кафани, стварно не бих имао ништа против“, изјавио је певач.

Дарко са првом супругом Аном Севић има ћерку Лорену, а са некадашњом вереницом Марином Гагић добио је сина Алексеја, док је Катарини ово прво дете.

Darko Lazić, Katarina Lazić
Дарко Лазић, Катарина Лазић / Извор: Фото: Инстаграм printscreen/katarinalazic_24


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Ђоковићева жена се огласила након донације Прасету и Карлеуши – Открила шта је намера ње и њеног мужа

Јавност је била изненађена кад је сазнала за гест пара Ђоковић, а Бака је открио …