Певачица се моли за мештане поплављених места: Маја Беровић се прикључила апелима за помоћ БиХ – објавила и број за позив

Због великих штета узрокованих бујичним поплавама, у више општина БиХ проглашено је стање природне несреће. Општине попут Кисељака, Крешева, Фојнице и Вареша погођене су поплавама, а многи делови ових насеља су потпуно потопљени.

Власти су увеле ванредне мере како би се обезбедила сигурност становништва и пружила помоћ најугроженијима.

Поводом стравичне ситуације која је задесила БиХ огласили су се и бројни познати, са апелом да се комшијскомн народу помогне у овом изузетно тешком моменту.

Objava Maje Berović
Објава Маје Беровић / Извор: Инстаграм printscreen/mayaberovicofficial

Међу првима који су се путем друштвених мрежа обратили широј јавности у циљу помоћи за унесрећене од поплава јесу победница “Звезда Гранда” Џејла Рамовић, водитељи “Пинк” телевизије Дарко Танасијевић и Милан Милошевић, као и популарни репер Јасмин Фазлић, познатији као Јала брат, продуцент Саша Мирковић, али и Бресквица која је отказала наступ због ових стравичних догађаја.

Велика музичка звезда, Здравко Чолић, послао је камион воде као прву помоћ угроженима у поплавама. Сада се на свом Инстаграм профилу огласила и Маја Беровић

Objava Maje Berović
Објава Маје Беровић / Извор: Инстаграм printscreen/mayaberovicofficial

Она је у првом сторију објавила број на који се могу слати поруке, а други стори је била молитва за сва погођена места, нарочито Јабланицу.

Подсетимо, власти у Херцеговачко-неретванској жупанији прогласиле су стање природне несреће што је омогућило активирање свих спасилачких служби, а БиХ је затражила и помоћ Европске уније.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

RSS Feed Generator, Create RSS feeds from URL

RSS Feed Integrations Make your RSS feed work better by integrating with your favorite platforms. …