"Он је нерадник и промашена инвестиција" Терзина ујна жестоко оплела по њему – открила како је издао свог брата, па пружила подршку Милици

Борислав Терзић Терза оставио је трудну Милицу Величковић и упустио се у везу са Софијом Јанићијевић. Овај његов потез осудили су многи, а међу њима је његова ујна  Слађана Лукић. Она је истакла на почетку разговора да је Терза не воли јер је оставила његовог ујака.

Слађани се није допало што на журку поводом веридбе и откривања пола бебе Терза није позвао њеног сина, иако су њих двојица блиски.

– Ја дођем ујна Бори, али бивша коју он не воли јер је она оставила његовог ујака – рекла је Слађана, а онда је прокоментарисала Борину јавну прељубу:

Milica Veličković, Borislav Terzić Terza, Sofija Janićijević
Милица Величковић, Борислав Терзић Терза, Софија Јанићијевић / Извор: Youtube Printscreen/Zadruga/Red ТВ

– Како да гледам? Да вам кажем искрено, ја сам неко ко има 46 година, мислила сам да је договор и надала сам се да су они направили да би Бора дуже опстао. Бора нема манире, то смо могли да видимо и његов вокабулар је показао ко је он када су у питању свађе и псовке. Милица има подршку, мени је јако жао што је повредио мог сина, он је везан за њега. Замислите долазе Бебица, Теодора и мали Урош, а не долази му брат? Јако је било тешко гледати то, Милица је јака и мислим да се она ослободила, она никако не би опстала у тој породици. Никада нисам имала конфликт с његовим оцем, братом, мајком, никада нисам имала лоше ништа с њима, а он је промашена инвестиција. Он је нерадник који не жели да преузме одговорност за себе… Нема он мало година, то су неке озбиљне године и мислим да је Милица заслужила сву могућу љубав и пажњу – рекла је Терзина ујна за Pink.rs.

Извор: Pink.rs/Никола Жугић/Пренела И.Р.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Mnogi kažu da je danas praznik čuda! Na dan Začeća Svetog Jovana Krstitelja veoma je važno da uradite jednu stvar – vernici običaj poštuju vekovima

Pravoslavni vernici i Srpska pravoslavna crkva danas slave Začeće Svetog Jovana Preteče i Кrstitelja. Na …