Она је украла срце Звездану Терзићу, а некада је волела Амиџића: Водитељ је овако говорио о новој љубави познатог спортисте

Бивши фудбалер и генерални директор ФК Црвена Звезда, Звездан Терзић, јуче је виђен на аеродрому “Никола Тесла” у друштву лепше половине и ћерке.

Како наводи “Блиц”, Терзић је у љубави са бившом водитељком Милицом Марковић, а дете су, како се наводи, добили прошле године.

Милица већ годинама није део јавног живота, али већ петнаест година ради као ПР, како домаћих, тако и иностраних компанија. Она је била у браку са познатим водитељем Огњеном Амиџићем, а он је једном приликом говорио о њиховом односу, као и томе како га је бивша супруга запросила. 

Milica Marković
Милица Марковић / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

– Просто ми није пријатно када нас у јавности сликају заједно, јер се трудим да наш приватни живот држим у тајности. Огњен је јавна личност, међутим мој посао је нешто сасвим друго – говорила је раније Милица.

Амиџић и Марковићева провели су четири године заједно као брачни партнери, а развели су се у тишини 2010. године, што је изненадило многе.

– Донели смо одлуку да се споразумно разведемо. Одлука је заједничка, а разлог је чињеница да смо се током година брака емотивно удаљили. Важно је да се разилазимо у пријатељским односима, које ћемо наставити да одржавамо. Након овог обавештења других изјава и коментара на ову тему више нећемо давати. Молимо вас да ову жељу и одлуку испоштујете, с обзиром на то да смо сами одлучили да ову вест поделимо са медијима – навели су тада Милица и Огњен.

Ognjen-Amidžić
Огњен-Амиџић / Извор: Србија Данас

Познати водитељ је својевремено испричао и то како је више пута покушао да вери Милицу, али је на крају она запросила њега.

Са друге стране, Звездан Терзић се пре пет година растао од супруге Светлане, са којом има троје одрасле деце, а након што су се разишли, љубав је пронашао уз лепу водитељку која му је подарила дете.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"PITALA ME JE U SVOJIM POSLEDNJIM DANIMA…" Mirza Selimović nikad emotivnije o smrti majke, pa se prisetio dolaska u Beograd: Bilo je šokantno, prvi put sam…

Pevač Mirza Selimović održaće svoj prvi solistički koncert MTS dvorani 15. i 16. novemba, a …