Огласили се Софијини најближи – Сестра дала свој суд о њеној вези са Терзом, другарица је уништила: "Јадно, разочарана сам…"

Однос Софије Јанићијевић и Борислава Терзића Терзе је главна тема у Белој кући. Они су решили да јавно признају што осећају једно према другоме и да уплове у везу. Терза је након озваничења везе, синоћ и јавно оставио трудну Милицу Величковић, иако је мислио да јој је јасно да су раскинули оног момента када је признао емоције Софији.

Поводом ове ситације огласили су се Софијине најближе особе. Њена сестра није желела претерано да коментарише то што је Софија у вези са мушкарцем који је због ње оставио трудну вереницу. 

– Немам времена сад за изјаве и оглашавање. Огласицу се када будем имала више времена пошто сам спречена због посла и када будем погледала још више детаљније. Нећу никог да осуђујем… Извините молим вас – рекла је Софијина сестра за “Pink.rs“.

Sofija Janićijević, Borislav Terzić Terza
Софија Јанићијевић, Борислав Терзић Терза / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Задругари су осудили Софијине и Терзине поступке. Међутим, они не маре за то и уживају у изолацији далеко од погледа ријалити учесника. Ноћас су након емисије размењивали нежности, а онда су загрљени заспали. 

Софијина другарица не може да подржи то што она ради у ријалитију.

Sofija Janićijević
Софија Јанићијевић / Извор: Youtube Printscreen/Zadruga

– Искрено нисам веровала да је то истина, али шта да се ради. Ја не могу да подржим тај однос, и не бих волела да уђу у везу јер ако је то урадио трудној Милици урадиће и Софији – рекла је Софијина другарица, па је додала:

– Мени није јасно да она уопште улази у причу са њим, такав мушкарац никада није био њен тип, дечко не брине о мајци његовог детета, јадно, разочарана сам – рекла је Софијина другарица за “Pink.rs“.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Beogradska filharmonija modnim defileom predstavila novu koncertnu garderobu: Filharmoničari priredili modnu reviju za svoju publiku

Posebnim modnim defileom Beogradska filharmonija je predstavila novu koncertnu garderobu koju je kreirao Modni studio …