Огласила се Дениз након депортовања: "Осећам се катастрофално" – бивша задругарка отишла у Америку да упозна мушкарца, па јој пресело

Дениз Дејм, старлета и бивша ријалити учесница депортована је из Америке, а сада се огласила за “Блиц” и изнела детаље.

– Осећам се катастрофално, полицајац ми је све време говорио да сам проститутка, и стално понављао да је проституција забрањена у УСА. Било је језиво, у Америку сам се упутила јер тамо имам сајбер швалера и тамо живи. То је требало да буде наше прво упознавање, па се сада налазим у кругу породице која ми је помогла да прођем кроз тај фијаско – рекла је Дениз. 

Због чега је Дениз депортована из Америке?

Бивша ријалити учесница Дениз Дејм недавно је одлучила да спакује кофере и отпутује у Америку, али је тамо доживела велику непријатност.

Deniz Dejm
Дениз Дејм / Извор: Инстаграм printscreen/denisedameofficiel

Наиме, одмах по доласку на аеродром, полиција је зауставила старлету због, како су објаснили, рутинске контроле. Међутим, ситуација се убрзо претворила у привођење и депортацију.

– Адио Америка за мене. Нашли су мој профил на “Онлифансу” и неће да ме пусте – рекла је кроз сузе старлета у првом у низу Инстаграм сторија.

Deniz Dejm
Дениз Дејм / Извор: Инстаграм printscreen/denisedameofficiel

– Пронашли су мој телефон, мој профил и поруке тамо. Мислили су да сам дошла да бих радила на црно и то је то за мене. Сада морам назад – рекла је Дениз.

Старлета је испричала да је провела ноћ у полицијској станици, где је била обавештена да није добродошла у Америку.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"TOŠE MASAKRIRAN, A ONI NEOGREBANI" Zoran Božinovski nabrojao niz sumnjivih stavki o uviđaju nakon nesreće: Spakovali ga u drveni pa u limeni sanduk…

Zoran Božinovski nakon 17 godina od tragične smrti legendarnog pevača Tošeta Proeskog prvi put je …