"Овде се пљује крв, синко, ово је шоу": Марија Шерифовић загрмела свом силином, орило се у "Звездама Гранда"

Синоћ је одржано још једно издање популарног музичког такмичења “Звезде Гранда”, а младом Димитрију Спасојевићу (20) из Лазаревца није се осмехнула срећа јер је добио само један глас, и то од Ђорђа Давида.

Спасојевић је у такмичење дошао као потпуни аматер, а ово је било право ватрено крштење. 

-Чуо сам да је био бољи од претходне кандидатклиње која је рецимо добила пет гласова. Био је стабилнији, бараташ целом причом. Наравно да те је трема сморила, први пут си овде. Што се мене тиче свака част за ово што си урадио као неко ко је толико млад и први пут овде. Искрено мислим да си заслужио још два гласа. Можеш много тога и мислим да нам такви у такмичењу требају- рекао је Ђорђе Давид.

Marija Šerifović
Марија Шерифовић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Међутим, певачица Марија Шерифовић, која важи за строжијег члана жирија, није се сложила са Давидом. Она је, као и увек, била брутално искрена, те је младом певачу сасула све у лице. 

Zvezde Granda
Звезде Гранда / Извор: Youtube printscreen/Zvezde Гранда

-Шта они знају о музици, не могу они да коментаришу кандидате, могу нас. Ајде, попели сте ми се на главу више, до овде сте ми се попели! Момче, ниси ти певао толико лоше али се чује да си на почетку, да си аматер. Овде се пљује крв, ово је један бруталан шоу, можда и најбруталнији у свету. Не шалим се, много тражимо, матори смо и нервозни, захтевни. Апелујем на твоју професорку, треба да те учи динамици, заболела ме глава. Четири мигрене и прединфарктно стање сам добила, вежбај синко! Леп си и згодан, имаш потенцијал, мало певај негде, вежбај, па се врати у такмичење- објаснила је Марија.

Остали чланови стручног жирија били су благонаклони према Димитрију, дали су му ветар у леђа и саветовали га да настави да се бави музиком. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Та жена је заслужила све најлепше" Сека Алексић донирала новац за угрожене у стравичним поплавама, опет показала велику људскост

Због великих штета узрокованих бујичним поплавама, у више општина БиХ проглашено је стање природне несреће. …