Нови детаљи о случају певача: За само 24 сата се јавило 12.000 жртава и сведока – адвокат најавио објављивање листе, на списку саучесника и ПОЗНАТЕ ФАЦЕ

Адвокат Тони Базби недавно је за медије навео да намерава да покрене тужбу против Паф Дедија у име 120 жртава, након што је отворио телефонску линију путем које би жртве и евентуални сведоци могли да испричају све што знају о овом случају.

Базби је недавно шокирао све када је рекао да се на листи саучесника налазе бројна позната лица, као и да ће ускоро објавити имена свих.

Сада наводи да се на поменуту телефонску линију за само један дан јавило преко 12.000 људи. Ово је један од начина да се јаве жртве које још нису пријавиле насиље или из неког разлога то нису смеле.

Paf Dedi
Паф Деди / Извор: Shutterstock

– Од јучерашње конференције за новинаре имали смо 12 хиљада позива за око 24 сата. Наш задатак је да покушамо да саслушамо сваки од ових позива и идентификујемо оне који су жртве и оне који су сведоци и тако да прикупимо доказе – рекао је адвокат и додао да готово 100 људи ради на Дидијевом случају, преноси New York Пост.

– 120 тужби о којима смо пре неколико дана причали, то су тужбе које бисмо могли одмах да поднесемо против Паф Дедија, али желимо да будемо сигурни да смо прикупили све што можемо – додао је Базби.

Paf Dedi
Паф Деди / Извор: Shutterstock

Међу бројним жртвама највише је оних који су репера оптужили за силовање, полне нападе, злостављање, лажно затварање, присиљавање на проституцију, ширење видеозаписа без дозволе, као и полно злостављање малолетника, од којих је најмлађа жртва имала имала само девет година.

Подсетимо, прослављени музичар Шон “Диди” Комбс, познатији нашој публици као Паф Деди, ухапшен је у понедељак увече у Њујорку, након што је велика порота подигла оптужницу. Особа упућена у детаље оптужнице потврдила је да ће се против репера водити судски поступак, али није јасно које оптужбе су у питању.

Он је ухапшен је у једном хотелу у центру Менхетна у понедељак у касним вечерњим сатима.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

RSS Feed Generator, Create RSS feeds from URL

RSS Feed Integrations Make your RSS feed work better by integrating with your favorite platforms. …