"Не могу да гледам како губим дете" Храбра Амра описала како је спасила сина (4) из подивљале бујице: Скочила у воду, па тек настала драма (ВИДЕО)

“Кад се вода напунила скроз до тавана, назвала сам и рекла: “Мама, ми морамо у року од 10 минута искакати, нама помоћи више нема”, речи су којима је своју потресну исповест започела млада мајка Амра Јахић која је испричала како се у паклу Јабланице борила и изборила за живот свог 4-годишњег синчића.

Семир ефендија Јахић и његова супруга Амра, заувек ће памтити ноћ када су остали без крова над главом, али када су невероватном снагом успели да спасу своје и животе свог детета и комшија.

Један од спасилаца је казао и да то где су пливали то више није вода, то је муљ, пуно дасака, отпада, ту не може да се плива…

– Скочила сам ја и мој син од 4 године и успела сам да дођем до крова џамије… вели она.

– У том тренутку се, ваљда га је драги Бог послао, појављује тај компресор који се и сад види на крову џамије, додаје њен супруг Семир ефендија Јахић. Како је вода опет надошла, мајка није имала друге него да стави дете на тај компресор и да проба да се докопа обале, али дете је пало с тог компресора у воду.

– Једном руком држим дете, држим компресор, ја сам мислила нама помоћи нема, то је било ненормално, било дрвећа, дасака…, вели Амра чији супруг каже да је она херој јер је спасла дете.

– Ја сам размишљала… Ако изгубим дете, мени живота нема… Ја не могу своје дете гледати да губим – каже Амра додајући: Само смо њега настојали да извучемо…

Србија Данас/ТРТ Балкан

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Prvo zagrevanje, a onda akcija: Najzgodnija penzionerka na svetu se zaigrala na plaži, od prizora svima popadale vilice (FOTO)

Bivši supermodel Alesandra Ambrozio (43) zna kako da spoji posao i zadovoljstvo! Brazilska lepotica odlučila …