"Немој мајко крста ти…" Вељко Ражнатовић открио највећу трауму из детињства

Вељко Ражнатовић, син познате певачице Светлане Цеце Ражнатовић, детаље из свог приватног живота не крије далеко од очију јавности, као што је обично случај са познатим личностима. Млади Ражнатовић је активан на друштвеним мрежама, где се често нашали на свој рачун. 

Тако је било и овога пута. Он је објавио фотографију на којој је шаљиво открио трауму из детињства. 

– Мама: хало, добар дан, да ли је то бабарога?

Objava Veljka Ražnatovića
Објава Вељка Ражнатовића / Извор: Инстаграм printscreen/ac3isb4ck

– Мали ја: Немој мајко крста ти! – са све фотком уплаканог бејби Јоде.

Наравно, многе су родитељи плашили бабарогом ако нису били добри, а то је изгледа и случај са Вељком, па га је овај мим подсетио на тај период.

Подсетимо, Вељко се задњих година успешно бави боксом, а недавно је открио да сезона његове највеће љубави ускоро креће. 

Bogdana Ražnatović, Veljko Ražnatović
Богдана Ражнатовић, Вељко Ражнатовић / Извор: Србија Данас

–  Поздрав свима, након најдуже паузе до сада враћамо се у професионални ринг 8. Новембра у Београду. На меморијалу “Мирослав Поповић” боксоваћу меч који ће ме приближити следећем циљу, радујем се предстојећем периоду, време наше тек долази! – написао је Вељко у опису фотографије. 

Вељко је у више интервјуа истакао да му је бокс више од спорта и да је то његов начин изражавања и суочавања са животним изазовима. Такође, често говори о важности дисциплине и преданости, што покушава да покаже кроз своје борбе и тренирање.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Miljana Kulić divljala po imanju, moralo obezbeđenje da reaguje! Učesnici se gušili u suzama, dok je ona…

Miljana Kulić, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official Prošle noći gledaoci rijalitija “Elita 8” ostali su iznenađeni kad …