Након дивних вести које је Анастасија поделила, Андреана Чекић јој уделила прелепу честитку "Љубави, радујем се свему што долази"

Млада музичка звезда Анастасија Ражнатовић, ћерка познате певачице Светлане Цеце Ражнатовић, изненадила је своје фанове великим повратком на музичку сцену, и то са стилом који се ретко виђа, посебно на нашим просторима.

Она је у једном дану објавила чак две песме, а већ током најаве изазвала је велику пажњу публике, док су објаве на друштвеним мрежама биле преплављене позитивним коментарима и узбуђењем због новх песама.

За прву песму, под називом “Кадар”, снимљен је високобуџетни спот и то у највећем студију на Балкану. Спот је пажљиво режиран до последњег детаља, са импресивним визуелним ефектима који прате модерну естетику и стварају гламурозну атмосферу. Занимљиви кадрови и смела кореографија приказују Анастасију у потпуно новом, зрелијем издању.

Andreana Čekić
Андреана Чекић / Извор: Србија Данас

Фанови су били одушевљени, а ни колеге се нису либиле да честитају младој певачици повратак на музичку сцену.

Једна од њих је и Адреана Чекић.

Objava Andreane Čekić
Објава Андреане Чекић / Извор: Инстаграм принтсцрен/андреанацекиц

– Welcome бацк, my лове (добро дошла назад, моја љубави). Честитам на новим песмама и радујем се свему лепом што ће бити. Заслужила си! – написала је Адреана уз емотиконе срца.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Запалила свећу за Задушнице, па букнула ватра?! Откривено ко је повређен у пожару на Новом Београду, нови детаљи драме (ВИДЕО)

– Шта је изазвало пожар не знам. Била је једна бака у стану сама. Она …