Миљана Кулић зажалила што није поднела тужбу против Терзе – "Сав новац бих дала трудној Милици"

Велики шеф послао је писмо Белој кући а Данијел Дујковић Муњез прочитао је о чему је реч.

– Драги Одабрани, као што знате, петком је на вама тежак задатак. Неки су олако схватили номиновање, те вам напомињемо да је ваша одлука важна. Потребно је да номинујете особу којој желите да видите леђа и не желите више да видите у ријалитију. У обавези сте да образложите своју номионацију. Номиновани не могу бити потрчци, вођа, нити било ко од Одабраних. Разлози номинације мора бити ваше мишљење, а не нечија сугестија. Почните одмах. Поздрав, Велики шеф – речено је у писму.. 

Дошао је ред да Рашко Младеновић и Миљана Кулић номинују учеснике. Као и увек, без длаке на језику изнели су своја искрена мишљења.

– По мени треба да буде номинована Ана Николић, под утиском сам од радио емисије у среду. По мени то није храбро, нити спектакуларно, као и сваки други захват људског бића који је кључан за битисање, то ме је одушевљавало кад сам био клинац и свако вече сам виђао неколицину трансродних особа. Сад је 21.век и не одушевљава ме више то. Њено овде фукционисање ми није специјално запало за око, девојка је неприметна, када је прозивају она је увек пасивна у реакцијама. Тако да волео бих да оде одавде и да спаси однос са Кордом- прокоментарисао је Рашко.

Miljana Kulić
Миљана Кулић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Ово нико није очекивао од Миљане.

– Ове недеље сам имала доста сукоба, са Рајачићем и малим Урошем али не могу њега јер је потрчко и такође са Слађом. Ја нећу номиновати никога од тих људи већ некога коме није место овде, један смрад, љига, џибер и сеоско ђубре а то је Терза, јер ми је синоћ изговорио све и свашта за децу. Ја сам повукла тужбу али ми је жао јер ми је мајка рекла да ће паре да потроши на ову Софију а да сам добила паре на суду могла сам да предам Милици и детету. Своје оправдање тражи у томе што је Милица имала лошу прошлост, Софија је девојка без емпатије и могла сам и њу да номинујем јер ми је заиста дегутантно да нико није осудио њихову врелу акцију која је била тотално непримерена. Он је мене молио да га не тужим због детета и ја сам се сажалила, те сам одлучила да повучем тужбу али да сам паметнија рекла бих Милице изволи паре од тужбе да имаш за своје дете -рекла је Миљана.

Borislav Terzić Terza
Борислав Терзић Терза / Извор: Тв Пинк Printscreen


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Glumcu helikopter odsekao glavu, a ona se udavila u WC šolji: Bizarne smrti poznatih koje lede krv, a ovu holivudsku glumicu pojeo je njen pas

Smrti poznatih ličnosti oduvek su privlačile pažnju. Međutim, onda kada je smrt obavijena velom misterije, …