"Мерцедес" из удеса у којем је СТРАДАЛА МАЈКА ТРОЈЕ ДЕЦЕ припада контроверзном бизнисмену? Двојица била у возилу, не желе да признају ко је био за воланом (ФОТО)

Према писању Инстаграм налога “192_рс”, он се није налазио у возилу, већ је аутомобил позајмио пријатељу, претпоставља се једном од двојице мушкараца која су била у аутомобилу у тренутку удеса.

Међутим, двојица мушкараца која су се налазила у мерцедесу, наводно не желе да признају који је управљао возилом, а један од њих наводно је покушао да пешке побегне са лица места.

Подсећања ради, у овој несрећи живот је изгубила мајка девојчица, док је њен супруг (36) задобио тешке телесне повреде, као и три њихове ћерке, старости 7, 9 и 12 година. 

Познато стање повређених девојчица

– Све три девојчице одмах су смештене у Дечију болницу у Новом Саду, две су задобиле тешке повреде, али нису животно угрожене, док је трећа девојчица прошла са лакшим повредама – подсећа извор и додаје да се отац девојчица налази у Клиничком центру Војводине где је колима Хитне помоћи пребачен заједно са супругом.

– Нажалост, жена је упркос напорима лекара преминула од задобијених повреда убрзо након што је примљена у КЦ, док је њен супруг задржан у болници због тешких телесних повреда ради детаљних прегледа – додао је извор. 

Иначе, до саобраћајке је дошло око поднева на мосту код улаза у Бачки Петровац. Призори су били стравични, с обзиром на то да се возило којим је управљала погинула жена заглавило задњим точковима на ограду моста и само пуком срећом није слетело у амбис.

Србија Данас/Курир/Аутор: Татјана Васиљевић

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Beogradska filharmonija modnim defileom predstavila novu koncertnu garderobu: Filharmoničari priredili modnu reviju za svoju publiku

Posebnim modnim defileom Beogradska filharmonija je predstavila novu koncertnu garderobu koju je kreirao Modni studio …