Коначно срећна у љубави: Матора обелоданила везу са новом девојком, открила када стају пред олтар – Анита је давна прошлост (ВИДЕО)

У новом издању емисије ”Питам за друга” водитељ Јован Илић угостио је Јовану Томић Матору, која је по први пут проговорила о односу са Стефани Грујић

На питање новинара како је, Матора је рекла да се након кратке паузе поново враћа јавности, али срећнија него икад. 

Истакла је како је потребна својим родитељима, те је због тога не гледамо у овој сезони “Елите”, а на питање о емотивном статусу и односу са Стефани, Матора је рекла: 

Jovana Tomić Matora
Јована Томић Матора / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– До сада сам сматрала да веза неће бити битнија или важнија уколико се окачи на Инатаграму или објави. Стефани и ја смо у вези. Кренуле смо у неки однос дан након завршетка ријалитија. Не живимо заједно, она је код њених, али се виђамо. Јуче нам је била месечница. Озваничиле смо 04.07. нашу везу. Три месеца смо заједно. Наше породице су прихватиле нашу везу. Не журимо нигде, имам планове озбиљне са њом, али полако. Видећемо како ће се ово све развијати – изјавила је Томићева. 

Више детаља можете погледати у видеу: 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Mnogi kažu da je danas praznik čuda! Na dan Začeća Svetog Jovana Krstitelja veoma je važno da uradite jednu stvar – vernici običaj poštuju vekovima

Pravoslavni vernici i Srpska pravoslavna crkva danas slave Začeće Svetog Jovana Preteče i Кrstitelja. Na …