Како је бити у Анђелином загрљају – Гастоз топи срце Ђуричићеве, више не постоје границе за њих (ВИДЕО)

Анђела Ђуричић и Ненад Маринковић Гастоз од самог почетка “Елите” привлаче пажњу, а ни месец дана након официјалног старта сезоне друштвене мреже почеле су га “горе”. 

Током прошле ноћи Маринковић је одговарао на питања новинара, међу којима је прво било питање Дарка Танасијевића. 

Gastoz
Гастоз / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Како иде с Анђелом? – упитао је Дарко.

– Иде некако. Све више ме привлачи – истакао је Гастоз.

– Рекао си да је Анђела девојка која је пуна љубави. Њени бивши момци су тврдили супротно, док ти то сада говориш – истакао је Дарко.

– Она када воли, делује ми као да је своја и да гледа само ту особу. Пуна је љубави, ја то видим и знам – рекао је Гастоз.

– Како је бити у Анђелином загљају? Она ти је допустила током игрице ”истин-изазов” да је загрлиш – казао је Дарко.

– Лепо, али ја желим јачи, искренији, топлији и дужи загрљај. Искрено, смета ми некад кад прође поред мене и онда се не осећам лепо. Жељан сам тога да нам буде лепо и нада се да ће нам бити лепо. Шетам се ко упишани ћуран по кући кад није у просторији, чекам њу, а она ме ни не погледа. Не могу да верујем да ми то ради – истакао је Гастоз.

– Рекао си да не памтиш кад си се понашао овако према некој девојци. Шта то говори о твојим емоцијама? – упитао је Дарко.

– Да објасним не могу, али је јасно да сам ја сад јако добар према њој и да је добила најбољу верзију мене – казао је Гастоз.

Anđela Đuričić
Анђела Ђуричић / Извор: Инстаграм printscreen/andjelaadjuricic


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Od 9. oktobra stiže nam retrogradni Jupiter u Blizancima: Dolazi period preispitivanja, neke veze će biti prekinute zauvek

Devetog oktobra Jupiter postaje retrogradan označavajući početak perioda preorijentacije i refleksije. Jupiter će biti u …