"ИМА СЕКИРУ!" Спектакуларна акција полиције на Врачару! Погледајте како је изгледао упад у стан – Интервентна користила "овна" (ВИДЕО)

МУП Србије сада је објавио видео-снимак хапшења осумњиченог на коме се чује како га дозивају и вичу: “Има секиру! Баци секиру!”

На поменутом видео снимку може се видети као специјалци у опреми упадају у стан где претходно врата стана обијају “овном”.

Министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић синоћ се огласио поводом драме у центру града и навео да је након безуспешних покушаја преговарачког тима МУП-а да са њим успоставе комуникацију, полицијски службеници Интервентне јединице 92, који су покушали да уђу у стан, су га, употребом службеног оружја, спречили у намери да их повреди.

– На Врачару, у Булевару краља Александра, мушкарац (46), у ходнику зграде у којој живи, најпре једном мушкарцу оштрим предметом нанео повреду ока, а потом своју комшиницу ударио у главу и затворио се у стан – навео је синоћ министар Дачић.

Иначе, нападачје повређен, а док су га преносили до кола Хитне помоћи, покушао је да извуче пиштољ полицајцу. У преговорима је учествовала и његова мајка, али он није желео ни са њом да сарађује.

Србија Данас/Курир

Izvor: Srbija Danas

Check Also

"GLEDAO ME JE U JUTARNJEM, A SUTRADAN JE PREMINUO" Voditeljka RTS zbog očeve smrti patila četiri godine: "Bila sam ljuta"

Voditeljka RTS Kristina Radenković retko deli informacije iz svog privatnog života. Jednom prilikom, u ispovesti …