Избор публике ноћас изненадио све – овај такмичар напустио је "Елиту" заувек

Након што су емитовани профили номинованих такмичара, водитељ Дарко Танасијевић упутио се ка изолацији како би их одвео на место где ће се одржати борба за опстанак.

Номиновани су били добро расположени и спремни за изазов, а сви заједно су кренули према дискотеци, где их је чекало суочавање у дуелима.

Такмичари су показали висок ниво енергије и узбуђења, што је додатно појачало напетост пред изазов. У дискотеци их је дочекала игрица која је требала да одлучи судбину учесника, а атмосфера је била усијана док су се такмичили за драгоцене гласове.

Александар Анђеловић се издвојио као победник игре, чиме је осигурао дуплирање гласова, што му је пружило значајну предност у борби за опстанак. Његова победа изазвала је разне реакције међу осталим номинованима, али и међу публиком која је пратила догађај.

– 40 посто гласова има Терза, 39 посто гласова има Урош Станић, 15 посто гласова има Ена Чолић, 3 посто гласова има Ћуба, 2 посто гласова има Аца Коцкар и Милош Симоновић напушта Елиту – рекао је Дарко.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

BIVŠA ZADRUGARKA PONOVO U RINGU! Borila se prvi put nakon 6 godina i pobedila: "Nikada više nisam volela sebe…"

Bivša učesnica Zadruge, Paula Hublin, nakon izasla iz rijalitija oprobala se u muzičkim vodama, te …