За Золу стижу лоше вести из Ниша: Марија коначно проговорила "Миљани је тражио новац и ја сам му дала 1000 евра…" – ТУЖИЛИ СУ ГА

Пре три дана, 10. октобра, позната ријалити учесница Миљана Кулић подвргла се четвртој киретажи, па је сада ексклузивно за “Ријалити решетање са Јоцом новинаром” проговорила и Миљанина мајка, Марија Кулић.

Како се да приметити, Миљанина киретажа је лоше утицала на Марију, она је веома стресно поднела све то. У емисији се дотакла и Лазара Чолића Золе са ким је Миљана чекала дете. 

– Не осећам се добро задњих дведесетак дана, осећам се као пребивено куче. Сада је пао адреналин, била сам много напета, нервозна, нисам могла да спавам, место ме није држало. Сада када видим да је Миљаан добро и када је прошла та интервенција за коју сам се много плашила због њеног пређашњег стања – рекла је Марија, а онда је наставила:

marija-kulić
марија-кулић / Извор: Србија Данас

– Зола и Миљана, спој катастрофа, гледамо уназад шест година, они четири дана не могу да саставе заједно. Некако се увек виђају недељу дана пре ријалтија. Иначе цело лето, у Петровцу смо били на мору, ја сам присуствовала њиховим разговорима, јер она пусти на интерфон, тако да сам сваки разговор чула. Цело лето јој је тражио новац, чак сам му и ја послала хиљаду евра, говорио је: “Дужан сам, јуре ме, убиће ме, не могу да дођем и да се опустим, много сам дужан, много ме напињу” и онда Миљана плаче: “Мама то је један мој хонорар да му дам, да му дам ово”, ја јој кажем: “Миљана ти ћеш сад ово да му даш, за пет дана поново ће да тражи” и тако је и било. И онда је рекао: “Пошаљи, па ћу да дођем да се видимо”, Миљана нађе неку вилу на Старој планини, он каже: “Где тамо? Ја сам гледао Санторини, тамо се нико није сликао”…Ја сам јој рекла да се мане тога, да нема ко паре да му да и зна да си ти ту. Она је цело лето јурила да направи паре на другу страну да пошаље њему, коцка се, ма не можемо да је ухватимо…Видим да онај балван у свакој изјави говори како је новац код Марије. Наравно да је новац код Марије, ја Миљанин новац чувам и никада не причам шта смо купили, шта има Жељко, да ли има некретнине и остало. И она ми је захвална на томе, увек ми каже: “Мама, да ми ниси сачувала, ја не бих динар одавно имала”, а он у свакој трећој реченици: “Новац код Марије”, а шта то значи? Криво му је што није код њега – говорила је Марија. 

Кулићева је открила да је једино решење да се Миљана и Зола одвоје забрана приласка, па је из тог разлога Лазар тужен. 

Marija Kulić
Марија Кулић / Извор: Србија Данас

– Он је и тужен, ја сам разговарала са психијатрима, она пије лекове, а он као здрава особа свесно користи болесну жену. Тако да идемо на ту солуцију да добије забрану приласка, јер је све време узнемирава психички, говори јој све и свашта, само новац тражи од ње. Ми имамо све разговоре снимљене на Миљанином телефону…Имао је он шест година и да се мења и да се поправља и да се доказује. Доказао је он све што јесте, све оно што није добро за Миљану. То је човек који користи недозвољене супстанце, који уз то и пије, кад нема супстанца, пије лекове за смирење јаке…Шта он стварно жели дете? То је само причао због јавности. Што кажу: “Лакше коњу без самара”, нема више човек ни бригу ни муку, отишао човек да прослави, а то што Миљана иде да се чепи тамо и да се ми тресемо, не да није крив он, крива је она, али и он јер зна са каквом девојком улази у везу. Никада није хтео да се слика и да објављују да су заједно, мени пошаљу слику, али јавно не…Чак и кад је таква каква причаш, што се виђаш са њом? Тако да, покушавао је на све могуће начине да је искористи, али ће сада ићи све преко суда. Нећу као мајка да дозволим да манипулише и да је израбљује емотивно и психички, јер је она потребна свом детету здрава – додала је Марија.

Извор: Pink.rs


Izvor:Srbija Danas

Check Also

KITI PEVAČA I VESELI SE ZA SVE PARE! Milica Todorović proslavila rođendan, napravila haos u lokalu, u ponoć stiglo iznenađenje, a evo s kim je provela celu noć!

Pevačica Milica Todorović sinoć je proslavila rođendan. U jednom eminentnom prestoničkom lokalu Milica je, u krugu …