Закуцао се у АУТОБУС пун путника са ПРОБНОМ ВОЗАЧКОМ?! Мештани Банстола у шоку због смрти младића који је јутрос погинуо код Инђије, породица НЕУТЕШНА

Како медији сазнају, младић је живео у Банстолу, фрушкогорском насељу на тромеђи Сремских Карловаца, Инђије и Ирига. Мештани су шокирани због трагедије која се јутрос догодила и описују га као “добро дете”.

Како сазнајемо, живео је у породичној кући са родитељима и старијим братом.

Мештани су за медије испричали да су у новинама чули за несрећу и да су у шоку.

– Они су фина породица, а њега знамо као добро дете. Шокирани смо – наводи један од мештана.

Подсетимо, младић је изгубио живот у тешкој саобраћајној несрећи на путу између Новог Сада и Инђије у којој је јутрос повређено 36 људи, а како сазнају медији, он је управљао аутомобилом који се закуцао у аутобус пун путника са пробном возачком дозволом и кретао се у смеру Инђије.

Све се десило док смо се мимоилазили

– Није то била никаква насилничка вожња. Не знам шта се тачно догодило. Све се десило док смо се мимоилазили. Одједном смо видели аутомобил како скреће у нашу траку. Возач је пробао да га избегне, скренуо је нагло десно али није успео да избегне директан судар са, како смо касније сазнали, момком који је управљао аутомобилом – прича за медије један од путника у аутобусу.

На путу су видљиви трагови крви, а у јарку делови возила који су одваљени са аутомобила и аутобуса који су учествовали у удесу.

Како се на снимцима са друштвених мрежа види, путнички аутобус се преврнуо у јарку, а делови возила расути су свуда по путу.

Огласила се и школа коју је похађао

Поводом стравичне несреће огласила се и Техничка школа “Михајло Пупин” у Инђији, коју је похађао настрадали младић.

– Са великим жаљењем саопштавамо да је ученик Техничке школе “Михајло Пупин” младић (18) изгубио живот услед саобраћајне несреће која се догодила рано јутрос на путу Инђија – Нови Сад. Тренутно је у току увиђај од стране Полицијске управе Инђија и верујемо да ћемо више информација имати ускоро – стоји на сајту школе.

Извор: Србија Данас/Блиц

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Mnogi kažu da je danas praznik čuda! Na dan Začeća Svetog Jovana Krstitelja veoma je važno da uradite jednu stvar – vernici običaj poštuju vekovima

Pravoslavni vernici i Srpska pravoslavna crkva danas slave Začeće Svetog Jovana Preteče i Кrstitelja. Na …