Жена хуманог срца помогла хиљадама људи, а она водила највећу борбу: Тамара је дете добила у 42. години, а ОВАКО говори о мајчинству

Водитељка познате емисије “С Тамаром у акцији” која је осмишљена с циљем да помаже угроженим породицама које нису у доброј финансијској ситуацији, живе у лошим условима и сл. Реновирала је домове хиљадама породица у Србији, а мало ко зна да се иза насмејане и веселе жене која свима помаже, крила особа која води борбу за потомство. 

У 42. години водитељки се остварила ова највећа жеља и она је постала мајка девојчице којој су дали име Лена. 

Тамара је о својој борби да се оствари као мајка отворено говорила, а неретко је истицала да су јој позитивне вибрације људи којима је, са својом екипом, помогле и те како помогле да затрудни и да све буде у реду.

Tamra Grujić
Тамра Грујић / Извор: М. М./АТАИмагес

– Мислим да је све ово што смо екипа и ја радили, мени на неки начин Бог вратио. Начин на који сам остала у другом стању у овим годинама… Начин на који сам изнела трудноћу… Ти силни људи којима смо помогли и они који су нам желели добро, мислим да се то на такав начин враћа – изјавила је Тамара једном приликом за “Hello”.

Tamara Grujić
Тамара Грујић / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

– Вук и ја дуго смо желели да постанемо родитељи, а откад смо почели да радимо на терену, имала сам у виду да ћу једног дана, боже здравља, бити у другом стању. Зато сам одмах почела да смишљам како ћемо ми, као екипа, тада функционисати. На крају сваке сезоне снимали смо неколико емисија унапред. Ове зиме, Вук и ја видели смо да имамо довољну залиху да на пролеће, без оптерећења с те стране, одемо на вантелесну оплодњу. Рачунајући да ће то бити за пар месеци, били смо потпуно опуштени. Баш у том периоду Бог нас је погледао и ја сам, потпуно природно, остала у другом стању – испричала је она за “Story” једном приликом.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Advokat dao šokantnu izjavu o uhapšenom reperu: Broj žrtava se povećava, telefoni se usijali

Toni Buzbi, koji tvrdi da zastupa 120 navodnih žrtava seksualnog zlostavljanja protiv repera Šona Kombsa …