Грешка је у Милици Величковић, а не у Терзи – испричала шта је трудница урадила и зашто је Бора био са њом

Весна Вукелић Венди, позната по бритким и проницљивим коментарима, постала је један од највољенијих коментатора ријалитија “Елита”. Њена способност да без устручавања анализира ситуације и директно укаже на оно што други превиђају чини је посебно омиљеном међу гледаоцима. Венди увек има храбрости да изнесе своје мишљење, а њене оштре процене често постану тема дискусија на друштвеним мрежама.

Током недавног гостовања у јутарњем програму Студија Б, Венди се осврнула на неколико кључних тема из ријалитија, укључујући и дугогодишње учеснике овог популарног програма, те је сугерисла да их све треба затоворити у посебан град где ће живети са пећћатом на челу да су “хендикепирани”. Посебну пажњу је посветила превари Борислава Терзића с Софијом Јанићијевић и његовој трудној вереници Милици Величковић. Док већина јавности изражава саосећање према Милици, Венди је заузела другачији став, критикујући не само Бору, већ и Милицу, указујући на аспекте њиховог односа из прошле сезоне.

– Нисам површни посматрач. Имам утисак да ће врло ускоро, као што постоје паравојне формације, тако постојати и паралелна држава. У тој паралелној држави, или да кажем граду – а централа ће можда бити у Шимановцима – живеће они који су годинама учествовали у ријалитијима. Они међусобно комуницирају, организују своја правила, рађају децу тако што су се међусобно измењали и укрштали. Онда добију дете па се опет заљубљују. Очигледно ће се организовати држава у држави, која ће се звати “ријалити држава”. Сви ће они имати своје личне карте и печат на челу, да се зна да су с посебним потребама и да живе као обележени. Вероватно ће имати бенефицирани радни стаж. Морбидно ћу звучати, али вероватно ће имати и своја гробља, јер они постају хендикепирани за нормалан живот – рекла је Венди.

Vesna Vukelić Vendi
Весна Вукелић Венди / Извор: Youtube printscreen/TV Студио Б

А затим се осврнула на Терзину превару:

– Што се тиче преваре, грешка је увек у жени. Јесте пресек садашњег стања то што је она трудна и што ју је Терза преварио. Гледала сам је прошле године. Волела бих да могу да кажем да је она у праву, али ја штитим истину. Прошле године је он желео више пута да је остави. Она је арлаукала, молила, тражила да је не остави. Онда је из сажаљења пристао да буде с њом јер је била најупорнија. Онда се десило да је затруднела. Кажете да су верени, али то није веридба, то је била дивља веза. Чим се покаже дивље понашање, то су дивље везе. Тако се десило дете. Хвала Богу, деца се рађају. Треба да буде срећна што је у благословеном стању. Он није репрезентативан за репродукцију, његова фаца ми делује врло рурално, али добро, то је мој укус који сада није битан – рекла је Венди.

Детаљније снимку у наставку: 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

U JEKU IZBORNE KAMPANJE: Budućnost Amerike pod Kamalom, sunovrat ili procvat?

Luk Riviera nosi šešir sa sloganom Donalda Trampa “Učini Ameriku ponovo velikom” na kampusu koji …