"Била сам приморана да зовем полицију, када су дошли, питали су ме…" Јелена Карлеуша открила детаље инцидента у браку са Душком Тошићем

Медији годинама уназад брује о браку Јелене Карлеуше и Душка Тошића. Њих двоје су недавно решили да потпишу папире за споразумни развод брака и да се разиђу.

Почетком јуна ове године, у медијима се појавила информација да је Јелена пријавила Душка полицији за насиље у породици. Јелен а је сада открила шта се дешавало у њиховом дому и зашто је тражила помоћ полиције.

– Звала сам ја 92! Неколико пута сам била приморана да зовем полицију и то је било онда кад неко не може више вербално да те “укроти”, па онда кренеш главом кроз зид и онда… Тешке су то теме… Оно што хоћу да кажем свакој жени:… Нико не сме да дигне руку на једну жену и жена, оног момента ако плаче због мушкарца… Нико није вредан ниједне женске сузе, коју мушкарци олако схватају. То су болне сузе и ако плачете због неког, то није љубав, то је агонија – рекла је Јелена у емисији “4 и по жене” на Информер телевизији.

– Сваки пут кад сам позивала полицију, истог момента сам се покајала. Пре њих је долазила новинарска екипа, па сам са њима чекала полицајце, који ме питају да се сликају са мном и Душком. И ја сам се сликала. Ја онда питам: “Душко, хоћеш да дођеш да се сликаш?” Смешно је, мој живот је циркус. Долазило је и до физичких сукоба. Сматрам да оног момента кад мушкарац дигне руку на жену, да ту нема никакве љубави. Једном кад дигне, дићи ће опет и опет… Ја нисам неко ко треба да се физички обрачунава са неким кога воли. Ту је за мене ствар завршена. Ја кад позовем полицију, то је дошло до крајњих граница, а ја сам храбра жена – признала је поп звезда.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
Душко Тошић, Јелена Карлеуша / Извор: МН press/Instagram printscreen/karleusastar

Јелена Карлеуша о пријави полицији

Подсећамо, Јелена Карлеуша је осмог јуна у раним јутарњим сатима, пријавила свог тада још увек законитог супруга Душка Тошића за насиље. Према речима Јелене Карлеуше и њеног пријатеља, Душко Тошић је наводно дошао у кућу, користећи кључ који поседује, и био је наводно под видним дејством алкохола.  

Јелена се након тог инцидента само огласила путем своје друштвене мреже Инстаграм, када је за читаву јавност потврдила да тренутно проживљава јако тешку ситуацију. 

– У циљу смиривања медијских натписа и непотребног дизања прашине везано за моје брачне прилике, замолићу све да имају разумевања за приватност моје породице и тежак период у ком се налазимо. Нећу давати изјаве на ову тему и жао ми је што је јавност о овим стварима обавештена мимо моје воље. Идемо даље, биће боље. Мора. Хвала свима – написала је тада Карлеуша.

Jelena Karleuša
Јелена Карлеуша / Извор: М.М./АТАИмагес

Јелена Карлеуша о потписивању папира за споразумни развод

Подсећамо, Јелена је објавила 15. септембра на свом Инстаграм профилу да се састала са адвокатом Душка Тошића и да је потписала папире за развод брака. Открила је да се њен бивши супруг није појавио тог дана на том састанку.

– Потписала сам споразумни развод брака после 16 година. Сама. Прекопута мене на слици су мој адвокат Милан Атељевић и овлашћени адвокат досадашњег супруга који није дошао. Нисам питала зашто. Због разноразних медијских и друштвених нагађања, додаћу да се сва заједничка имовина (стечена у браку) води на нашу децу, Атину и Нику. Старатељ наше деце сам ја. “Друга страна” није имала другачији предлог. Иако неки надасве мудри људи кажу да због деце бивши супружници треба да буду у коректним односима, ја не желим више никакву повезницу нити контакт са претходним периодом живота сем ако је реч о питању живота и смрти. У том случају ћу вероватно и погинути. Елем, свако може направити децу, то је лако, свако се може оженити али не може свако бити муж. Муж је онај који поред жене стоји онако како се на потписивању брачног уговора каже- и у добру и у злу… а мене је живот нажалост или на срећу “наградио” снагом да кроз све проблеме, успоне и падове, кроз море зла, суза и лоших људи свих протеклих година… идем сама. Знам. Тешко је стајати поред мене, тешко корачати поред мене, а још теже стати испред мене. Ваљда зато што сам тако страшна. За мене често кажу да сам луда, вероватно су у праву. Зато поред мене од сада може стати само луд. Као ја. Не прихватам ништа мање. Да ме као што ја знам, лудо воли, чак и када ме читав свет мрзи. Немам шта више да додам друже судија. Идемо даље – написала је Јелена тада на свом Инстаграм профилу. 

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Анина породица се одрекла Стефана – не желе га више за зета након што је ову бруку приредио ћерци

Током данашње поделе буџета у ријалитију Елита, ситуација је измакла контроли када је Лука Вујовић …