Александру Пријовић оптужују за бахату крађу: Зарађује милионе, а бесне комшије "преваспитава" певачицино обезбеђење

Сви који живе у Београду или су боравили у престоници барем пар дана, упознати су са тим колико је тешко наћи паркинг у појединим деловима града. Возачи се на различите начине “довијају” како би обезбедили простор за своја возила.

Један комшија Александре Пријовић је оптужио певачицу да наводно столицом чува паркинг испред куће. Тај комшија је усликао призор на улици и послао је фотографију једној виралној страници на Инстаграму која прати дешавања у Београду. 

Такође, комшија је оптужио Александрино обезбеђење да се наводно меша уколико неко покуша да помери столицу са улице.

parking
паркинг / Извор: Инстаграм printscreen/moj_beo_grad_

– Овако наша позната певачица, Александра Пријовић, чува место. Иако није купила, ако померите, изађе обезбеђење да вас вређа – тврди Александрин комшија.

Певачица се није још увек оглашавала поводом ове теме како би демантовала или потрврдила ове оптужбе. 

Александра Пријовић зарадила два милиона евра

Александра Пријовић има пуне руке посла у последњих пар месеци, али и у наредном периоду. Она је заказала неколико великих наступа који ће јој донети неколико стотина хиљада евра. Александра је постигла је невероватан успех на регионалној турнеји “Од истока до запада”, на којој је укупно зарадила чак два милиона евра.

– Прија се већ навикла да држи велике концерте, на којима обично заради по 40.000 евра. Заказала је осам великих наступа, па ће тако укупно инкасирати 320.000 евра – причао је естрадни менаџер за “Информер”.

Aleksandra Prijović
Александра Пријовић / Извор: АТА images

За један концерт потрошила преко 500.000 само за стајлинг 

Александра Пријовић не штеди када је стајлинг у питању. Једна од њених одевних комбинација на концерту била је провокативна, кратка хаљина са сребрним нитнама и ресама, познатог светског бренда, а за овај комад одеће певачица је издвојила 2.130 евра, односно 251.340 динара.

Aleksandra Prijović
Александра Пријовић / Извор: Инстаграм printscreen/aleksandraprijovic

Али то није све, плава хаљина на једно раме, са дубоким шлицем ју је коштала нешто више, а за ову хаљину певачица је искеширала 2.422 евра, односно 285.796 динара, што ће рећи да је певачица за само једну ноћ дала преко 500.000 динара само за стајлинг.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Tri ljubavne lekcije žene nikako da nauče: Dobro ih zapamtite dok ne bude prekasno

Ponekad treba da prođe puno vremena kako bismo napokon shvatili šta uistinu želimo od ljubavi …