“ZNAM DA ĆE KOSTA NAPRAVITI DOBAR IZBOR” Dara o tragediji koja nas je zadesila, od detinjstva SINA uči OVO

Priznala je i da ju je tragičan događaj koji se desio u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” strašno potresao i da je i dalje pod utiskom

Pevačica Dara Bubamara oduvek se hvalila životom na visokoj nozi, a sada je otkrila kada je prvi put zaradila novac.

– Prvu zaradu sam zaradila kada sam imala 14 godina. Došla sam kući odmah i dala je mami i tati. Kasnije sam trošila kako bih kupila novu garderobu i minđuše. Iako su mama i tata imali stan, ja sam razmišljala da kupim, i auto njima i bratu da uzmem. Zato je meni Bog dao da posle toga samo nižem dosta stanova– kaže Dara na početku razgovora i dodaje da ne voli kada ljudi polemišu koliko je novca dala za neko putovanja ili komad odeće:

– Ne volim kada se piše koliko sam potrošila na nešto. Koliko puta odem na more i ne slikam se niti snimim. Preteruju, ali i da je istina ja sam to sama zaradila, sama stvorila. Mogu ponosno da se slikam sa svim što imam.

Priznala je i da ju je tragičan događaj koji se desio u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” strašno potresao i da je i dalje pod utiskom.

– Sa svojim sinom pričam od malena. Mi toliko pričamo otvoreno, o svemu, čak i o onome što nije za njegov uzrast. Mnogo je pametan, plemenit, dobro dete i presrećna sam zbog toga – kaže Dara pa otkriva kakva će biti svekrva:

– Biću divna svekrva. Neću gledati razliku u godinama, nacionalnost, nego ko se njemu dopadne, majka će voleti. Znam da će Kosta napraviti dobar izbor

Pevačica se dotakla i dijete na kojoj se nalazi već nekoliko dana.
– Ne znam odakle mi ovoliko energije i snage, već deset dana ništa ne jedem, samo povrće. Neverovatno koliko energije imam, ne znam da li se rodila neka pevačica na estradi da ima energije koliko ja. Ponekad se borim sama sa svojom energijom– kaže Bubamara te se osvrnula na koleginicu Breskvicu koja se na jednom svom nastupu pojavila u majici sa likom upravo Dare Bubamare:

– Ja nju jako podržavam, mnogo dobro peva i baš je slatka. Meni je to bilo baš strava i pokazala je da nema nikakvih kompleksa. Podseća me na mene sa početka moje karijere-rekla je ona za Blic.

Izvor: alo.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …